Konus0 20.10.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Witam, mam zamiar z domku letniskowego zrobić całoroczny lub prawie całoroczny, w związku z tym mam pytanie dotyczące ogrzewania łazienki. Nie wiem na co sie zdecydować, nie mam oczywiście możliwości podłączenia sie do CO ponieważ takowe nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konus0 20.10.2021 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Witam, mam zamiar z domku letniskowego zrobić całoroczny lub prawie całoroczny, w związku z tym mam pytanie dotyczące ogrzewania łazienki. Nie wiem na co sie zdecydować, nie mam oczywiście możliwości podłączenia sie do CO ponieważ takowe nie istnieje Nie wiem dlaczego, cos ucięło mi post. Lazienka ma niecałe 8m2, na podłodze panele winylowe. Biore pod uwage grzejnik elektryczny drabinkowy, podlogowke elektryczna, ewentualnie grzejnik na podczerwien - a może jest cos lepszego? . Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi i rady, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.10.2021 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 8m2 to mała łazienka? I to w domku letniskowym? No, dla takiego burżuja to potrzebna PC i podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konus0 20.10.2021 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 8m2 to mała łazienka? I to w domku letniskowym? No, dla takiego burżuja to potrzebna PC i podłogówka. Bardzo pomocny, przydatny i mądry komentarz, a przede wszystkim na poziomie:) jak to już wszystko co mial Pan do powiedzenia to proszę Pana o omijanie mojego tematu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.10.2021 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Bardzo pomocny, przydatny i mądry komentarz Dodasz coś mądrego w swojej wypowiedzi? A co nieprzydatnego i niemądrego jest w PC i podłogówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konus0 21.10.2021 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Dodasz coś mądrego w swojej wypowiedzi? A co nieprzydatnego i niemądrego jest w PC i podłogówce? Nie jestem znawcą w tym temacie, ale polecanie pompy ciepła na niecałe 8m2 powierzchni kojarzy mi sie właśnie z czymś niemądrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts