heteranthera 24.10.2021 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Hej, niekoniecznie chce do niego podłączać żyrafę, ale przy pracach remontowych mam dużo pyłu po gładzeniu, drobnicy. Mam karcher a2004 1400w 210bar i prawie wystarcza ale troszkę brakuje mu mocy. Ważne aby nie był większy niż a2004 lub karcher wd3. To ma po wykończeniu służyć jako odkurzacz domowy. A2004 się nadaje do domu ale do sprzątania przy wykańczaniu trochę za słaby. Macie jakeis doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 25.10.2021 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Jak napisałeś, Karcher WD3 będzie fajną opcją, mały i mocny odkurzacz. A jeśli coś z innej firmy, to Makita VC2512L mam i mogę polecić, całkiem dobrze sobie z pyłem radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heteranthera 26.10.2021 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Znalazłem coś małego z większą mocą ssącą 260mbar - Bosh Gas 15, ma ktoś ? Może ma ktoś porównanie do wd3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radziula 26.10.2021 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Mam Karchera WD3, przeszedł ze mną dwa remonty, a teraz przed nim trzeci. Ciągnie wszystko co jest w zasięgu i mogę go z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabi88 26.10.2021 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 tylko używać oryginalnych worków papierowych (nawet kilkukrotnie opróżniając je) - wtedy ten Karcher WD3 ciagnie jak zły. Niestety ale zamienniki szybko się drą, nawet przy pierwszym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heteranthera 09.11.2021 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 WD3 mnie wkurza po prostu, nie zdażę oporządzić połowy domu (parter ma 100m2) i już ssanie spada okrutnie, muszę zdejmować jedną rurę aby wciągnęło większe drobiny, wydaje mi się że to przez napełniający się worek. Nie będę w trakcie jednego odkurzania wymianiał ani opróżniał worka Jak to jest z odkurzadzami bezworkowymi, tkaimi jak ten Bosh Gas 15, działało by to lepiej, czy byłby ten sam problem tylko że z filtrami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.11.2021 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 WD3 mnie wkurza po prostu, nie zdażę oporządzić połowy domu (parter ma 100m2) i już ssanie spada okrutnie, muszę zdejmować jedną rurę aby wciągnęło większe drobiny, wydaje mi się że to przez napełniający się worek. Nie będę w trakcie jednego odkurzania wymianiał ani opróżniał worka Jak to jest z odkurzadzami bezworkowymi, tkaimi jak ten Bosh Gas 15, działało by to lepiej, czy byłby ten sam problem tylko że z filtrami ? Przecież WD3 możesz używać jak bezworkowy. Ale przy wykończeniówce szybko się zapcha filtr i trzeba będzie go czyścić. Ale obstawiam, że używasz badziewnych worków (zamienników). Na oryginałach ssie jak dziki do zapełnienia worka na maksa. Wątpię, czy kupisz obecnie coś lepiej ssącego co nie jest odkurzaczem centralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts