Mokebe 25.10.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Cześć, jak na razie najtańszą ofertę jaką dostałem na drzwi WEWNĘTRZNE (dla ułatwienia dam cenę jednej sztuki) to ok. 1100 PLN z montażem i ościeżnicą (8% VAT). Mam 9 sztuk drzwi w domu, czyli bedzie aż 10000 PLN... za drzwi wew. - dużo dla mnie strasznie Czy to dla Was dobra cena, czy szukać dalej? Od razu mówię, że zależy mi na przysłowiowym produkcie z IKEI... Oczekuję "tylko" dobrego spasowania, żadnych ozdóbek. W skrócie, to ma być dość prosta deska i tyle. Jeśli macie w okolicy Warszawy coś godnego polecenia, to bardzo proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.10.2021 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Taniej będzie tylko w markecie. Za to więcej problemu z dopasowaniem ościeżnic i już może nie wyjść tanio.Z drugiej strony 1100 to trochę sporo, ale ja może nie jestem na bieżąco z cenami. Bierzesz najtańsze skrzydło płaskie na "plastrze miodu", okleina z najtańszych i powinno być mniej niż tysiąc. Opcja kolejna: zamiast ościeżnic na grubość ściany z opaskami najprostsze stałe. Resztę "sobie" obrobisz tynkiem. Jak musisz wziąć do tego ekipę to też taniej nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 26.10.2021 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Jeśli macie w okolicy Warszawy coś godnego polecenia, to bardzo proszę o sugestie. Sprawdź ofertę Kornika - ale montażystę chyba sam musisz poszukać (albo się nauczyć i zaoszczędzić kilka tysięcy pomimo różnicy w VAT). Jak sam zaolejujesz to kolejne tysiące oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.10.2021 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Przeliczyłem na szybko Erkado, model Altamura (produkt wg filozofii ikea). Wychodzi mi niecałe 800 - 900zł w zależności od grubości potrzebnej ościeżnicy. To jest policzone ze średnim rabatem rzędu 10%. Sobie bym wziął je co najwyżej na strych, chociaż może tam wolałbym wspomniany wyżej tani produkt drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts