Dragen11 25.10.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 (edytowane) Witam, Proszę o sugestie. Czy w takiej kuchni jest możliwość zamontowania wyspy? Nie musi być typowo na środku. Zdjęcie rzutu: Edytowane 2 Listopada 2021 przez Dragen11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2021 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 nie. Najwyżej mała półwyspa. polecam zmienić wejście do sypialni, co wygospodaruje więcej miejsca na szafy. Wówczas zaraz przy wejściu, aby nie było klaustrofobicznie wąsko umieścić komodę z lustrem a szafę na kurtki w miejscu dawnych drzwi do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragen11 29.10.2021 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 (edytowane) Moim zdaniem stół oddzielony lepiej wygląda. Co o tym sądzicie? Edytowane 2 Listopada 2021 przez Dragen11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.10.2021 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 jeśli oddzielony to najlepiej okrągły - mniejsze szanse na haczenie o narożnik przy przechodzeniu obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragen11 02.11.2021 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Zaprojektowałem kuchnię. Nie jestem do niej przekonany. Chciałbym wykorzystać jak najwięcej miejsca. Jak to zrobić z głową? Jak pomieścić garderobę w przedpokoju z kuchnią? Od drugiej strony szafa, garderoba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2021 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 po co ustawiasz płytę i zlew przy slupie? I przy wejściu sugeruję jednak nie szafę tylko komodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragen11 03.11.2021 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Płytę i zlew dałem przy słupie bo chciałem zagospodarować jak najwięcej miejsca roboczego na blacie. Przy wejściu jakiej wysokości, długości sugerujesz dać komodę? Co z zabudową lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.11.2021 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 ale wówczas w kuchni może pracować praktycznie tylko jedna osoba, bo stojąc w narożniku blokuje jednocześnie zlew i płytę.Bardzo niewygodnie jest też sięgnąć do garnków znajdujących się w narożniku. Zabudowa lodówki i komoda to dwie różne sprawy. Komodę taką, by można było zawiesić nad nią lustro i się przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragen11 03.11.2021 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Z tym zlewem i kuchenką masz rację. Gdzie w takim razie zagospodarować zlew z płytą? Jeśli dam samą komodę to gdzie będę trzymał kurtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.11.2021 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 przecież masz szafę przy łazience po zmianie wejścia do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dragen11 05.11.2021 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Zmiana drzwi nie podoba mi się. Wolę mieć wyjście niewidoczne w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.11.2021 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 tylko wówczas tracisz sporo przestrzeni na komunikację zamiast przechowywanie. W tak małym metrażu szafy sa na wagę złota.Ale jak tam chcesz, w końcu nie ja będę mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 19.12.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Dragen11 podzielić informacją z jakiej strony www lub z jakiego programu korzystasz projektując swoją kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts