somnambulik 26.10.2021 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 (edytowane) WitajcieWgłębiam się we wszystko przed budową. Obecnie przerabiam ogrzewanie domu. Mam gaz w ulicy i za tym obstaję. Jednakże kolega, który od 1989 r pomieszkuje w Niemczech i tam ma firmę budowlaną definitywnie poleca panele na podczerwień. W Pl zbudował właśnie dom i zastosuje takie właśnie instalacje. Mówi że za granicą bardzo popularne ogrzewanie i bardzo tanie. Od razu zapala się lampka. Skoro takie perpetum mobile dlaczego wogóle nie słychać w Pl???Czy to mitoman czy może faktycznie warto się temu przyjrzeć. Widziałem u niego te panele. Zainstalowane pod sufitem nie wyglądają zacnie. Ponoć na etapie budowy można poupychac w ściany czy sufit pod tynk…Dziękuję za informacje Edytowane 26 Października 2021 przez somnambulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 27.10.2021 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2021 Jest to popularne chyba w Bangladeszu lub Pakistanie- na pewno nie w Niemczech. Mam tym ogrzewaną.... szopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 27.10.2021 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2021 Od razu zapala się lampka. Skoro takie perpetum mobile dlaczego wogóle nie słychać w Pl??? Słychać. Wrzuć w szukajkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiuWiśniewski 29.10.2021 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Może niemcy mają tańszy prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 30.10.2021 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2021 Może niemcy mają tańszy prąd Płaca minimalna w Niemczech 1584,- Euro w Polsce 611,- Euro Przelicz to na cenę kWh w Polsce i w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiuWiśniewski 03.11.2021 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 To był sarkazm, ale sprawdziłem. Energia w naszych sąsiadów jest prawie 2x droższa. 1.477 euro Niemcy 0.760 euro Polska Co nie zmienia fakty że nadal go mogą za wypłatę kupić więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.11.2021 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 mam w hali promienniki podczerwieni , nie wyobrażam sobie takich w domu. Zresztą w hali tez zamontowałem już nadmuchowe bo komfort cieplny promienników jest TRAGICZNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymonlewandowski198 10.11.2021 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 a moze pompa ciepła powietrzna - nowa technologia i coraz wiecej polskich producentów na rynku z dobrym produktem 3 do 1 taki jest współczynnik produkcji ciepłapodobno z programem dopłąt wchodzić w to urządzenie ktoś to praktykuje -używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts