haxelfebl 30.10.2021 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2021 (edytowane) Właśnie kupiłem mój pierwszy dom. Został zbudowany w 04, a ściany nie są w okropnym stanie, ale ma kilka niedoskonałości tu i tam. Myślałem o uderzeniu całej ściany papierem ściernym, aby uzyskać ładne, spójne wykończenie. Czy to jest normalne? Jakiego rodzaju papieru ściernego używam? Zakładam, że po zakończeniu malowania powinienem przetrzeć ściany mokrą gąbką, aby zmyć kurz przed malowaniem? Czy powinienem używać łyżeczki podczas wycierania?https://9apps.ooo/ Edytowane 31 Października 2021 przez haxelfebl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.10.2021 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2021 robi się po prostu gładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts