zolwik03 03.11.2021 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Witam serdecznie. Od razu uprzedzam że jestem laikiem w takich sprawach i chciałbym prosić o pomoc. Mam problem z zestawem podtynkowym WC. Po spuszczenu wody ta nie napuszcza się, dopiero jak wcisnę ten dzyndzel co odpowiada za to lub poruszam elementami w środku to wtedy woda się napuszcza. Nie mam pojęcia w czym może być problem. Facet który mi to montował mówi że zestaw musi być felerny. Ten sam facet montował mi drugi zestaw i tamten działa bez zarzutu więc chyba dobrze zamontował. Jeśli potrzeba więcej informacji to mogę nagrać filmik jak to chodzi. Mogę zgłosić reklamację w sklepie i wtedy ktoś od nich przyjedzie ale najpierw chciałem się poradzić bo może to jakaś pierdoła i sam to ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 03.11.2021 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Mogę zgłosić reklamację w sklepie i wtedy ktoś od nich przyjedzie... Nic lepszego nie wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolwik03 03.11.2021 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Po prostu myślałem, że może jest coś z tym mechanizmem co można spróbować zrobić, a o czym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 03.11.2021 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Najpierw dokładnie obejrzyj wszystko w środku, czy jest dokładnie tak samo zamontowane jak w tym działającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.11.2021 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Na Youtube.com , w szukajkę wpisujesz naprawa spłuczki podtynkowej klick.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts