Raden91 08.11.2021 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 Cześć. Mam ocieplonym wełną szklaną strych. Nie wiem czy stosować wentylację (kratka w szczycie) czy wystarczy do wentylacji szczelina wentylacja między blachodachówką a membraną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 20.12.2021 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 jak masz ułożoną izolacje ? Po trapezie czyli skosy i część pozioma czy może do kalenicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 20.12.2021 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Problem polega na tym, że trzeba wyprowadzić wilgoć ze środka. Szczelina w dachu to za mało. Ja bym podłącztł tam rekuperację lub zamontował kratki wentylacyjne na przestrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts