asaledr 11.11.2021 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 WItam, Planuje zrobić altanę, znalazłem w ogłoszeniach altanę, przyjeżdża ekipa i montuję, jednak w cenie nie ma podłoża czyli kostki.Mam znajomego co mi za darmo ułoży bo się tym zajmuje na co dzień, tylko mam takie pytanie co powinno być najpierw? Ułożyć kostkę i potem oni sobie wyjmą ewentualnie pare kostek na miejsce kotew czy najpierw robi się altanę a potem kostkę układa? Podstawowe pytanie ale nie znam się na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 11.11.2021 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Niech to znajomy uzgodni z tymi od altany sposób mocowania do gruntu . Bo rozstaw mocowań znasz zanim kupiłaś altankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts