buyakk 12.11.2021 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Cześć Mam dylemat którą wełnę zakupić na poddasze. Myślałem nad knaufem Unifit 032, czy może kupić isovera lub ursa? Fajnie by było jakbyście napisali jakieś plusy i minusy tych wełn. Jestem w stanie dołożyć więcej pieniędzy za lepszy produkt. Z góry dziękuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 20.12.2021 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 proponuję rozwazyć Rockwool toprock premium. Wełna o większej gęstości dzięki czmeu nie ma tendencji do osiadania, dodatkowo hydrofobizowana czyli zabezpieczona specjalnymi środkami przed wnikaniem wilgoci. Wełna ta utrzymuje swoje parametry przez cały okres użytkowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 26.12.2021 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Ursa Platinum 032, układałem. Okulary i maska poszły na kołek, rękawice owszem - wskazane. Rozpręża się pięknie, nie siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts