andzii335 21.11.2021 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Witam, czy ktoś budował domek z tego projektu lub podobny? Spodobał nam się ten projekt ale chcielibyśmy nanieść parę zmian. Jakieś rady?Proszę o łagodne traktowanie to mój pierwszy post i jestem zielona w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2021 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) zmieniłabym okno salonu na froncie na normalne. Poszerzyłabym wiatrołap tak, aby weszła normalna szafa. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2021 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Witam, czy ktoś budował domek z tego projektu lub podobny? S I zmiana wnętrza - odwróciłam w sposób lustrzany schody i pom. gospodacze oraz kuchnię. Dzięki temu zmniejszyłam zmarnowaną przestrzeń na korytarze, zlikwidowałam jedno niepotrzebne okno połaciowe i powiększyłam pokój na parterze o przestrzeń pod schodami (można tam zrobić szafę). Przestawiłam też okna w salonie. Można pomyśleć o zrobieniu sypialni rodziców na dole a gabinetu w najmniejszym pokoju na piętrze. Wówczas dzieci mogły by mieć równej wielkości, spore pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts