Jerzysio 13.12.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Tak naprawdę to specjalnie nie zwracałem uwagi na "13". Do dzisiaj. Miałem stłuczkę nie z mojej winy. Sprawca zajechał mi drogę na skrzyżowaniu i bęc. Jeździć się od biedy da ( o ile policja nie zabierze dowodu za rozbitą lampe ) ale fakt, że trzeba zgłosić szkodę, odebrać wycenę, wstawić auto na parę dni do warsztatu powoduje stres. A budowa w pełni, ekipa porządna, ale ... pańskie oko konia tuczy.... dojechać jakoś trzeba ... Sprawczyni grzecznie przeprosiła ..... cóż z tego skoro człowiek uziemiony J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.12.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Jerzysio, daj spokój, każdemu moze sie trafic i w każdy dzień. Jak tak zaczniesz, to potem bedziesz omijał czarne koty, pluł przez lewe ramie na widok zakonnicy itp. Nie martw się wszystko załatwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.12.2004 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 ..nie no wiem, auto naprawią, nikomu nic się nie stało.... ale wiesz tam budowa, a Ty musisz kiblować w warsztacie ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Jerzysio jesteś cały i zdrowy,więć trzynastka szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.12.2004 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 ... spojrzywszy na to z tej strony to racja ! Ale czy zamiast rozbitego auta nie mógłbym wygrać trzynastego np. w multilotku ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.12.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 E tam w multilotka, wiesz, ile wynosiła kumulacja w totolotka Może warsztat da ci auto zastepcze, zawsze warto zapytać Jesteś nadzwyczj spokojnym facetem. Mnie to by szlag trafił, jakby ktoś smiał stuknąć moje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.12.2004 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Majeczka tylko spokój może nas uratować i uchronić przed gwałtownym zalaniem krwią ! Owszem to przykre, ale to tylko auto A i dzięki za pomysł z zastępczym autem Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 13.12.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Eeeec tam co ty gadasz że 13 pechowa ja tam mam 13-kę w peselu, numerze rejestracyjnym auta i jeszcze numerze dowodu. I co mam teraz płakać ?? Ciekawe czy ktos mnie przebije z tymi 13-tkami Pozdrawiam i trzymaj się a 13-tki się nie obawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.12.2004 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 ...nie no tak to się nie liczy, w peselu masz 11 cyfr i raczej wątpie że wszystkie to 1 i 3, nr rej. auta OK, a numer dowodu jak pesel. No to gdzie te trzynastki Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Jerzysio,ten gość to byłam ja,trzymam kciuki za zdrówko,autko rzecz nabyta,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 13.12.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Tak naprawdę to specjalnie nie zwracałem uwagi na "13". Do dzisiaj. Miałem stłuczkę nie z mojej winy. Sprawca zajechał mi drogę na skrzyżowaniu i bęc. Jeździć się od biedy da ( o ile policja nie zabierze dowodu za rozbitą lampe ) ale fakt, że trzeba zgłosić szkodę, odebrać wycenę, wstawić auto na parę dni do warsztatu powoduje stres. A budowa w pełni, ekipa porządna, ale ... pańskie oko konia tuczy.... dojechać jakoś trzeba ... Sprawczyni grzecznie przeprosiła ..... cóż z tego skoro człowiek uziemiony J Może i 13 jest pechowa ale za to 16 jest napewno szczęsliwa. Bo 16 moja żona miała stłuczke nie z jej winy. Sprawca zajechał jej drogę na skrzyzowaniu i bęc. Jeżdzić się nie da bo auto w drobny mak (policja oczywiście zabrała dowód). Fakt że szkodę musiałem zgłosić ze swojego AC bo sprawca jest Serbem, że procedura kasacyjna (przeniesienie kosztów na OC sprawcy) będzie trwała parę miesięcy, że muszę sprzedać wrak i kupić jakieś niedrogie autko, powoduje stres. A najbardziej stresuje się jak sobie pomysle o rozbitym kolanie żony i o tym ile nacierpi sie przy leczeniu. Ale uważam że był to szczesliwy dzień. Walnąć na drodze szybkiego ruchu w TIR'a z prędkością 80 km/h i przeżyć to prawdziwy cud. A sprawca zamiast przeprosić powiedział tylko .... Do you speak english? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 13.12.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 ...nie no tak to się nie liczy, w peselu masz 11 cyfr i raczej wątpie że wszystkie to 1 i 3, nr rej. auta OK, a numer dowodu jak pesel. No to gdzie te trzynastki Pozdro J Trzynastki są na końcu numerów Te w środku się nie liczą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.12.2004 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 a ja właśnie wczoraj,trzynastego ,podjęłam bardzo wazną decyzję,puk puk,odpukuję w niemalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 14.12.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A ja kiedyś miałem nauczycielkę od fizyki(wiem, to się zdarza). Wezwała chłopaka zpracą domową do tablicy i kazała mu to (odpisane)zadanie publicznie rozwiązać. Chłop stanął bezradnie, zaczął coś po tablicy mazać nieskładnie, a ona mu na to: Maciek, saidaj, 2, toż to ciemnota, gusło i zabobon.No i pamiętam do dziś , a Maciek udaje, ze nie (potkanie w xrocznicę matury było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 14.12.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A my z małżonką ślub 13 grudnia o 13 wzięliśmy i jakoś pecha to nie przynosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.12.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Ja nie wierzę w żadne 13 – nastki i temu podobne , wręcz przeciwnie – mają dla mnie pozytywną moc ! Poza tym uważam , że każdy z nas jest kowalem swojego losu a nie przypadek . No fakt , czasem tak jak w tej kwestii dla Ciebie to był przypadek ale błąd popełnił inny człowiek – czy więc los ? ; pytanie natury filozoficznej raczej ... W całej tej historii widzę ogólnie pozytyw – zdrowie , które nie ucierpiało : wszystko inne jest do odrobienia , odkupienia itd. Życie jest najważniejszą wartością – reszta mniej ważna i do zdobycia ... Ciesz się więc szczęściem , bo je miałeś . Pozdrawiam z optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 14.12.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A czy wiecie, że trzynastka to najmniejsza liczba która posiada pewną ciekawa własność. A mianowicie13(10)=31(4) gdzie cyfra w nawiasie oznacza podstawę systemu liczenia.Liczby o podobnych właściwościach nazwałem palindromami innosystemowymi, a trzynastka jest najmniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 14.12.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Moj maz obchodzi swoje urodziny wlasnie 13 grudnia. Dla niego 13 nigdy nie byla pechowa. Kiedys lecielismy samolotem w piatek 13 grudnia, byl prawie pusty... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.12.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Jerzysio, kup sobie jeszcze czarnego kota do kompletu ( niestety nie słuze pomoca bo ostatnie okoliczne mioty sa szaro-pasiaste a swojego nie oddam). To jak w matematyce dwie negacje sie znosza i wtedy zmniejszysz sobie Ph ( pecha) w okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.12.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Taaak, a w łazience kosmetyki PecHa 5,5 do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts