Taj 28.11.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Witajcie, korzystałem z patelni teflonowych i zastanawiam się nad zakupem ceramicznych. Podobno lepsze - zdrowsze. Jakie są Wasze opinie na ten temat -warto? Jaką firmę, markę, serię polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 02.12.2021 01:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Czy ktoś na forum ma wiedzę na temat takich patelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 03.04.2022 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Witam, odświeżam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2022 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 myślę, że lepiej szukać takich informacji na forach gastronomicznych a nie budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.08.2022 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Inna patelnia, inna obsługa... Brzmi głupio, jednak przeszedłem z patelni firmy Fiskars na patelnie innego producenta i teraz co druga rzecz którą smażę jest przypalona. Tak więc z własnego doświadczenia mogę polecić bardziej teflonową patelnię od jakiegoś dobrego producenta, niż ceramiczną która jest sporo droższa, jeśli chodzi o dobrego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts