rafgut01 29.11.2021 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Witam, Jest problem. Mam do przewiezienia po działce 4 wywrotki ziemi. Przyjechal Pan koparko-ladowarka, na pusto jeździł bez problemu, ale jak nabierał na przednią łychę to się kopał i zrezygnował. Myślicie, że ogarnąć innego gościa, który prędzej to zrobi czy może jakaś inna koparkę. Ale minikoparka to za dużo jeżdżenia. A wydaje mi się, że bez przesady, że się tego nie da zrobić, po bagnach jeżdżą a tu nie jest chyba aż tak źle skoro jeździł bez problemu 10 tonową koparką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgut01 30.11.2021 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 No właśnie też mi się tak wydaje, że te kilkaset kilo na łyżce nie powinno robić różnicy. W sumie to kopał się jak podjeżdżał pod górę ziemi i jak już się zakopał to zrzucał to co miał na łyżce i wyjeżdżał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.11.2021 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Pytanie czy miał dobrze założone opony? Duże opony na tylnej osi są kierunkowe, na boku mają strzałkę lub trójkąt z opisem ROTATION. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts