Konrado92 03.12.2021 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 WitamTak jak w temacie, mam wątpliwości czy mogę zainstalować wentylator elektryczny w celu efektywniejszego wyciągania wilgoci po prysznicu.Aktualnie dom jest w stanie deweloperskim i żadnych problemów z grzybem itd nie mam, ale zastanawiam się czy nie działać już teraz i zamontować instalacje w razie problemów z wilgocią (brak kabiny prysznicowej, szyba walki in).W łazience posiadam piec kondensacyjny i stąd moje obawy czy nie zakłócę jego prawidłowego działania poprzez wymuszony ruch w instalacji wentylacyjnej.Z tego co się orientuje piec nie jest podpięty w koncentrycznych przewód tylko dwa oddzielne (sugeruje się dwoma mniejszymi rurami wychodzącymi z komina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 05.12.2021 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 WG nie działa? Czy zamierzasz wsadzić wentylator "na wszelki wypadek"?Bo jak WG działa, to wentylator nie potrzebny, a jak WG nie działa to trzeba sprawić by zaczęła działać. Leczy się przyczyny, nie skutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts