Cris131 04.12.2021 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Witam. Mam prośbę…czy ktoś może mi w sposób łatwy do zrozumienia opisać umiejscowienie licznika energii elektrycznej ? Mam skrzynkę ZK przy budynku do której od słupa energetycznego przeciągnięto kabel ziemny i teraz…w którym miejscu ma być zamontowany licznik energii elektrycznej ? Do skrzynki kablem ziemnym połączono ROZDZIELNICE która znajduje się w garażu. Pytanie moje jest…w którym miejscu powinien być wpięty LICZNIK ? W skrzynce ZK lub w budynku a może w ROZDZIELNICY ? Pozdrawiam wszystkich i dziękuje z góry za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 05.12.2021 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Skrzynka w granicy działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cris131 05.12.2021 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts