Robinson74 10.12.2021 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Witam, Mam pewien problem z, jakby się wydawało, renomowanym wyrobem. Otóż jakiś czas temu kupiłem zestaw otwornic Makita D-33641. Użyłem dziś po raz pierwszy tego zestawu, a konkretnie koronki 22 mm i trzpienia z zestawu do wiercenia w OSB i w drewnie. Niestety tak się składa, że wywiercony kształt (walec) za każdym razem tkwi w koronce i trzeba go siłowo wypychać po wywierceniu otworu. Dlaczego tak się dzieje? Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Robinson74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 11.12.2021 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Norma.Ten typ tak ma, niezależnie jakie koronki byś kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 11.12.2021 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 To teraz jeszcze by dokupić jakieś narzędzie do wyciskania walca z koronki po każdym wierceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts