irtherm 11.01.2022 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Nie odpisywałem na pierwszy post, zapewne nie zauważyłeś cytatu z własnej wprowadzajcie czytelników w błąd odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.01.2022 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Nie odpisywałem na pierwszy post, zapewne nie zauważyłeś cytatu z własnej wprowadzajcie czytelników w błąd odpowiedzi. To czemu odpowiadasz cytując mój post w którym bezpośrednio odnoszę się do wyboru folii na hydroizolację poziomą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtherm 12.01.2022 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Bo papa to hydroizolacja rolowa i nie jest samonośna wiec zgrzewnie jej tylko na łączeniach nie ma sensu, musi być zamocowana do podłoża. Pokaż mi instrukcje/kate techniczną /zalecenia producenta papy który zaleca cos podobnego, cos więcej wartego niż twoje widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts