Z-G 25.12.2021 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Witam forumowiczów. Jestem w trakcie budowy domu i nie mogę zdecydować się, które źródło ciepła wybrać.Domek 100m2, parterówka, zamieszkiwać będzie troje ludzi, emerytów lubiących ciepło. Poczytałam trochę forum i mam mętlik w głowie.Chciałabym aby system grzewczy był nieobsługowy i nieskomplikowany technicznie, ponieważ mieszkańcy domu nie mają pojęcia o ustawianiu cop-ów, krzywych itp. Rozważam elektryczne, ogrzewanie, podłogowe, tylko nie wiem, czy z biednych, emerytur damy radę płacić rachunki.Może są na forum osoby, które ogrzewają dom podłogówką elektryczną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.12.2021 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?336803-Ogrzewanie-kablami-2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts