Halszka 27.12.2021 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Na poziomych belkach stropowych zamontowane są profile i wełna. Do zrobienia zostaje montaż płyt karton-gips, szpachlowanie, gładź, montaż wyłazu, Folia paroizolacyjna ma iść tylko w pomieszczeniach wilgotnych /kuchnia, łazienka/. Powierzchnia do zrobienia - 46m2. Wykonawca za tę robotę chce 5500 zł. Materiały po mojej stronie. Dużo to, czy normalnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 27.12.2021 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Niedawno kończyłem tego typu prace - tyle że wszystko - położenie wełny, profili, 2x warstwy wełny. Przy uwzględnieniu metrażu wyszło mi 2x taniej. Gdzie? Pod Poznaniem.Wrzuć zapytanie na jakiś portal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts