pablitoxc 28.12.2021 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Cześć, znalazłem filmik na YouTube jak facet sam robi sobie kamień elewacyjny ... wygląda fantastycznie ... zobaczcie sami myśle, że temat warty uwagi na ten dział forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2021 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Masz dziwne poczucie estetyki nazywając go "przepięknym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.12.2021 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Beton to nie kamień, nawet imitacja słaba. Drugi raz link do tego kanału w ciągu 2 dni? Słabo idzie kanał, bo pierdoły wciskasz ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoxc 29.12.2021 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) nie jajmar, lubie po prostu gościa i postanowiłem troche pomóc w promocji, bo materiał fajny ... czy to jakiś problem ? Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Elfir po co złośliwość wobec nicku adwersarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.12.2021 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 nie jajowarze, lubie po prostu gościa i postanowiłem troche pomóc w promocji, bo materiał fajny ... czy to jakiś problem ? Czyli jednak lipa.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts