Dżeffo 02.01.2022 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Dzień dobry! Otrzymałem dwie wyceny na SSO mojego domu. Pierwsza: płyta fundamentowa, piwnica jak i ściany murowane z porothermu, stropy lane, dach płaski membrana. Wszystko od A do Z po stronie firmy - 1830zl/m Druga:płyta fundamentowa, piwnica jak i ściany prefabrykaty keramzytowe, stropy filigran, dach płaski membrana. Wszystko od A do Z po stronie firmy - 2100zl/m Proszę o opinie jak to u Was wyglada w systemie zleconym. Czy te ceny są z kosmosu, czy realne na obecny czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 04.01.2022 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Hej, Mało informacji. Sama cena za m2 wiele nie mówi. Mały metraż - wyższa cena per metr, duży - niższa. Skomplikowanie projektu? Cena z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 04.01.2022 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Hej, Mało informacji. Sama cena za m2 wiele nie mówi. Mały metraż - wyższa cena per metr, duży - niższa. Skomplikowanie projektu? Cena z materiałem? U mnie (2020 r.) za robociznę wyszło 250 zł/m2 do SSZ, 700 zł./m2 z materiałem za SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżeffo 04.01.2022 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Metraż 370m2. Dwie kondygnacje + piwnica. Projekt skomplikowany sporo przewieszeń.Cena obejmuje wszystko robocizna, materiał, geodeta, kierownik budowy, wywóz ziemi WIZUALIZACJA 3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts