mir23 05.01.2022 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Witam. Mam pytanie dotyczące ogrzewania fotowoltaicznego.W sierpniu założyłem solary fotowoltaiczne, czyli w sezonie letnim. Przyszła zima i okazuje sie ze temperatura mojego ogrzewania nie moze byc wieksza niz 21 stopni max.Czy to jest mozliwe? W warunkach zimowych jesli chcem cieplej musze dogrzewac sie przez inne srodki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 05.01.2022 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Co to są solary fotowoltaiczne??? Ty wiesz co kupiłeś czy nie wiesz?Albo kolektory słoneczne - ale do ogrzewania się nie nadają, albo panele fotowoltaiczne ale one same z siebie nie grzeją tylko robią prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 05.01.2022 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Mam pytanie dotyczące ogrzewania fotowoltaicznego. W sierpniu założyłem solary fotowoltaiczne, czyli w sezonie letnim. Przyszła zima i okazuje sie ze temperatura mojego ogrzewania nie moze byc wieksza niz 21 stopni max. Czy to jest mozliwe? W warunkach zimowych jesli chcem cieplej musze dogrzewac sie przez inne srodki. Po pierwsze, to albo solary albo fotowoltaiczne. Tzn. słyszałem o jakiś próbach łączenia solarów z fotowoltaiką, ale tego chyba nikt w Polsce nie sprzedawał. Po drugie, kto Ci sprzedał "solary fotowoltaiczne" do ogrzewania? To jakiś lepszy cwaniak A tak serio, zdecyduj się co masz i jeszcze raz zadaj pytanie, bo mam wrażenie, że pomyliłeś forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.01.2022 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Mam pytanie dotyczące ogrzewania fotowoltaicznego. Miliony stopni można uzyskać z energii elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 06.01.2022 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Miliony stopni można uzyskać z energii elektrycznej. Kaizen, miej litość dla człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts