Lukasz11 06.01.2022 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Na razie mam 2 oferty na wykonanie przyłączy wod-kan. W obu jest zawarta obsługa geodety.Jest to wymagane?Myślałem, że wezmę swojego (tańszego) geodeta, który po budowie pomierzy dom, jak i przyłącza. I dzięki temu bedzie trochę taniej.Czy inwentaryzacja geodezyjna jest wymagana osobno na przyłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 06.01.2022 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Przyłącze wodne 15mPrzyłącze kanalizacyjne 7m (W całości na mojej dzialce). Projektant przyłączy wziął mapę do celów projektowych, która była robiona w trakcie projektowania domu.Jeszcze jedna bede potrzebował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 06.01.2022 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Jak dostał mapę, to dostał, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts