Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koszt dachu.

Z-G

Recommended Posts

Cena zaporowa moim zdaniem. Sprawdzaj gdzie indziej jeszcze. U mniej na przykład podobna sytuacja, więźba będzie tradycyjna, a dachówka :spam:, za całość wstępnie z robocizną mam wycenę na 77 tys. Myślałem, że to i tak dużo, ale teraz to już nie wiem. Edytowane przez Greengaz

• 3 months później...
  • 4 weeks później...
My też rozważaliśmy dachówkę (ceramiczną), ale jak nam zrobili kosztorys wraz z położeniem, to się złapałam za głowę :no: My mamy naprawdę dużą powierzchnię dachu, a kwota (nie pamiętam już dokładnie!), ale niewiele mniejsza... Dramat! Z tym, że nie spoczęliśmy na laurach, tylko przyjrzeliśmy się ofercie blachodachówek i okazało się, że ceny w tym przypadku były już bardziej przystępne. Największą różnicą w cenie był montaż. Położenie blachodachówek jest generlanie niezbyt skomplikowan i, szybsze, co przekłada się właśnie na różnicę finansową. Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy :spam: Kupiliśmy panele dachowe :spam: i mamy je już kilka lat. Stan nienaruszony, nowocześnie wyglądają. Z dachówkami więcej zachodu... :yes::D Edytowane przez finlandia
reklama

Jak nam zrobili kosztorys wraz z położeniem, to się złapałam za głowę :no: (..) Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy ...Kupiliśmy panele dachowe ... i mamy je już kilka lat. Stan nienaruszony, nowocześnie wyglądają.

Czyli zaskoczyły cię obecne ceny, reklamujesz firmę, a dach posiadasz od kilku lat???? Reklamować też trzeba umieć pajacu.

• 2 weeks później...

Cena zależna jest od skomplikowania i użytej technologii.

Okolice Poznania.

Umowę podpisywałem w 2020, realizacja 2021. Dach dwuspadowy 180m2 krokwiowo-jetkowy, deskowany, jedno okno polaciowe, blachodachówka, rynny plastikowe, ocieplony 20 cm wełna, 30-35 st pochyl. Cena 51 tys brutto. Co wtedy było i tak naprawdę dobra ceną.

Pozdrawiam

Edytowane przez Sativum

• 2 weeks później...