Atos85 15.01.2022 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Cześć Mam do zagospodarowania niewielki schowek pod schodami. Wymiary schowka to Szer 89cm wysokość w najwyższym miejscu 135cm, a długość to 185 cm. Jest nisko i wąsko. Do tej pory najwcześniej schowek służył za miejsce gdzie można było bez większego żalu wrzucić różne rzeczy bez składu i ładu. Chciałbym to zmienić, myślałem nad półkami, regałem, który by sięgał do pewnej głębokości schowka. Ktoś ma jakieś inne pomysły, inspiracje? Pozdrawiam https://ibb.co/D11YNLw Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Atos85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2022 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 internet jest pełen pomysłów na zabudowy pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts