Czekalski 15.01.2022 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 Mam zimną podłogę w całym mieszkaniu. Jest ono z rynku wtórnego. W pokojach są panele. Na korytarzu płytki. Nie jest ono podpiwniczone. W zasadzie to cała moja wiedza. W jaki sposób sprawdzić czy jest to problem izolacji od fundamentów, a może samych fundamentów, a może jestem przewrażliwiony i tak po prostu ma być Czy ktoś bez projektu jest w stanie określić co jest nie tak? nie wiem od czego zacząć. Prośba o pokierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz1q 16.01.2022 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 No nie gadaj że kupiłeś mieszkanie i nie wiesz jakie izolacje o jakich parametrach zostały zastosowane na fundamentach i pod posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.01.2022 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 A tak konkretnie to ta "zimna" to jaka temperatura? Jak się rozkłada w zależności od ścian zewnętrznych i wewnętrznych nośnych? Najlepiej fotki z termowizji to pokażą ale i pirometrem da się zrobić "mapę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czekalski 18.01.2022 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Ze strony technicznej nie wiem nic. Deweloper upadł. Poprzednia właścicielka mieszkała tu 10 lat. Administracja na moje pytanie o projekt instalacji elektrycznej odpowiedziała, że mieszkania zostały wybudowane jako zespół domków jednorodzinnych i ni ma projektu Zbaczając z tematu : przy kolejnym zakupie mieszkania z rynku wtórnego co powinienem się dowiedzieć przed zakupem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts