Grobciu 22.01.2022 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 WitamMam pytanie w sumie może banalne ale tak do końca nie wiem co i jak. Chciałbym zacząć ogarniać temat dookoła domu i nie wiem w jakiej kolejnosci. Do wykonania:Taras drewnianyKostka brukowa Zalozenie trawnika z całym osprzętem do nawadniania plus automatyczne koszenie. Na dzień dzisiejszy: Plot postawionyRoboty ziemne nadsypanie ziemi punkt zero plus wysypanie kruszywa, uformowanie ścieżek podjazdu i podsypka pod taras są zrobione. I teraz jak to zacząć? Wiadome jest ze pierwsza powinna iść instalacją pod nawadnianie, nomale właśnie czy brać ludzi tylko po to żeby mi porozkładali instalacje i później nic z ogrodu nie robić? No bo jak jeśli reszta nie gotowa, Jeśli kostka to wtedy jak obrobić to przy tarasie który ma tylko zarys, A może taras pierwszy ? Dodam tylko ze mam glinę i boję się ze ten taras każdego dnia będę musiał spłukiwać Dodam że nie stać mnie odrazu na wszystkie 3 rzeczy więc w tym roku musze wybrać 1. Dzięki za podpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.01.2022 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 dojście do domu brukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts