araksol 27.01.2022 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 Mam mieszkanie z podlogą drewniana na legarach. Pod spodem jest piasek. Są szpary i wieje. Jak ocieplić podłogę na wierzchu. Nic nie chcę zrywać ani za duzo ponosić, bo nie chce przerabiać drzwi. W grę wchodzi warstwa betonu i ewentualnie gumolit/lentex/. Nie lubie plytek ani paneli. Co pod beton. Podloga jest solidna. Jak dużo ciepla ucieka przez podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araksol 27.01.2022 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 A moze metoda nadmuchu pod deski? Jakie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.01.2022 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araksol 28.01.2022 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 o tym nie pomyślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts