Mrufa 30.01.2022 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Dzień dobry.Zakupiłem przęsła od jednego z polskich producentów. W zestawie montażowym są uchwyty które trzeba zakotwiczyć w słupkach betonowych. Jednak do przykręcenia przęsła do uchwytu dodano tylko blacho wkręty. Mam pytanie czy ktoś z forum montował ogrodzenie w ten sposób, ponieważ nie jestem pewien czy jest to dobry sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.01.2022 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Musisz wkleić co to jest - sposoby mocowania są tak różne i jest ich tak wiele że trudno jest coś doradzić - bardzo często panele przykręca się przez tworzywowy uchwyt do słupka właśnie wkrętem - i to jest praktykowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrufa 31.01.2022 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Mam nadzieję że zdjęcia się załadowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrufa 31.01.2022 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Może teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia22 08.02.2022 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 ja nie widze zadnych zdjęć. u mnie najpierw beton sie wsuwalo od góry, a potem panel na takich wkretach przykrecalo. wszystko jest stabilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngreen 10.02.2022 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Nie widać żadnych zdjęć. Montuj tak jakie są zalecenia producenta, sposobów montazu jest wiele i tak naprawdę wszystko zależy od tego jakie są to panele ogrodzeniowe. Pozaznaczaj sobie na słupkach dokad możesz lac beton, żeby później podmorowka ładnie weszła, a druga sprawa dobrze sobie pierw wyrównać teren jeśli krzywy :spam:Montowałem go z bratem, nie miałem z tym większego problemu. Edytowane 22 Marca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts