Luśka 22.12.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Agnieszko, ja też mam na biurku zdjęcia moich najbliższych I nie mam nic przeciwko ekshibicjonizmowi emocjonalnemu, bo to że człowiek składa się także z uczuć - to fakt! Tylko chciałam powiedzieć, że mogą być różne reakcje tych samych ludzi na pozornie takie same fakty. To jest właśnie ułomność ludzka. I z tym się trzeba liczyć, choćby po to, by nie spotkała nas niespodziewana przykrość. Wiesz co, Kroyena, jakbyś napisał, że to zdjęcie żony jak będzie wygladała za 5 lat to jeszcze bym zrozumiała........ Ale Ty to jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.12.2004 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Agnieszka nie wywołuj wilka z lasu. Tym razem to będzie już lincz.Ciekawy artykuł o biseksualistach jest w styczniowym numerze MarieClarie. (To taka babska gazetka). Paty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.12.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Patos Przeczysz sam sobie . Bardzo musi Cie ten wątek rajcować skoro zaglądzsz tu co chwilę. Watek ten był założony w innym dziale ale niestety Redakcja przeniosła go tutaj. Byc może niejedna osoba dzięki tym wypowiedziom spojrzy na ten problem zupełnie inaczej. Paty. Tak wlasnie - ja bym sie ucieszyla gdyby ci co nie maja nic przeciwko legalizacji zwiakow homoseksualnych zmienili zdanie ,spojrzeli na ten problem inaczej , poszli za wiekszoscia i byli przeciw tym zwiazkom Paty a moze jednak zalozyc watek? Bi tez ciekawa sprawa bardziej zlozona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Patos no co ty? To dopiero 6 strona. A co to ony nie mogą się budować, nowe hasło na najbliższe dnie: NOWY DOMEK JENO, TYLKO DLA HETERO! Niech się budują, a nie gadają ciagle o sobie! Od takiego gadania murów im nie przybędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 22.12.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Ja widzę że to Ty masz problem ze Sobą żeby tak się roztrząsać na Forum Muratora na temat nie związany z budową. Czy uważasz że "Klub BUDUJĄCYCH" to dobre miejce na takie bzdety? Zastanów się wiem że jest to" Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie."ale bez przesady. To jest nadużycie gościnności. Nie widzisz że ten temat tam nie pasuje? To nie są przyjacielskie rozmowy to bardziej przypomina debatę ""Czy "normalni" zaakceptują "nienormalnych" "" Czy nie zostało tu już dosyć powiedziane (napisane ) by zakończyć ten temat? A może to ma być metoda na szybkie i łatwe wyszukiwanie się przez tych "kochających inaczej" ? Ja bynajmiej nie zamierzam im tego ułatwiać. jak na razie to ja tutaj napisalem o wiele mniej niz ty wiec z tym roztrzasaniem to se daruj ... a poza tym ... 1/ o ile wiem - nie jestes tu jeszcze moderatorem wiec nie ty decydujesz o zamykaniu lub nie jakiegos watku ... 2/ tolerancja to slowo ci obce - i tego jestem pewien w 100 % 3/ Naucz sie troche kultury bo duzo ci jej brakuje w dyskusji I nie musisz sie trudzic - nie mam zamiaru sie z toba przekrzykiwac - ale dla wlasnej satysfakcji mozesz mi odpowiedziec bo pewnie bardzo bedziesz chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.12.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 jak na razie to ja tutaj napisalem o wiele mniej niz ty wiec z tym roztrzasaniem to se daruj ... a poza tym ... /.../ Roland odpuść sobie, nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Patos Przeczysz sam sobie . Bardzo musi Cie ten wątek rajcować skoro zaglądzsz tu co chwilę. Watek ten był założony w innym dziale ale niestety Redakcja przeniosła go tutaj. Byc może niejedna osoba dzięki tym wypowiedziom spojrzy na ten problem zupełnie inaczej. Paty. Tak wlasnie - ja bym sie ucieszyla gdyby ci co nie maja nic przeciwko legalizacji zwiakow homoseksualnych zmienili zdanie ,spojrzeli na ten problem inaczej , poszli za wiekszoscia i byli przeciw tym zwiazkom Paty a moze jednak zalozyc watek? Bi tez ciekawa sprawa bardziej zlozona Agnieszka1 DOBRE!!! Co do miejsca przeniesienia tego wątku przez redakcję to sam widzisz, że pasuje tu jak piąte koło u wozu i to nie tylko w tym temacie, ale i tym forum. Jakby mnie to rajcowało to bym założył swoje forum, cały czas piszę że to nie miejce na tym forum, a Ty mi wmawiasz że ja nie lubię homoseksualistówi, nie są to ataki na Nich, są mi obojętni doputy nie wejdą mi w drogę. Osbiście nie znam żadnego, i nie marzy mi się by poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.12.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Patos ja ci wmawiam ze nielubisz homoseksualistow?????? czy ta czesc postu byla do kogo innego? bo wyszlo na to ze to ja ci wmawiam a ja ci nie wmawiam, wogole nic nikomu nie wmawiam, sobie tez nie lubie czegos wmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 A może by tak jakiś adres forum gdzie mogli by się spotykać homo. , i nie obciążali by tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Patos ja ci wmawiam ze nielubisz homoseksualistow?????? czy ta czesc postu byla do kogo innego? bo wyszlo na to ze to ja ci wmawiam a ja ci nie wmawiam, wogole nic nikomu nie wmawiam, sobie tez nie lubie czegos wmawiac Może to tak wyszło, ale to nie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.12.2004 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 PATOS !!!!! Człowieku ! Napisz wreszcie o co Ci chodzi . Bo jeszcze chwilę i najwięcej wpisów będzie własnie Twoich. Masz jakąś głupawkę przedświąteczną czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Miał propozycję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 PATOS !!!!! Człowieku ! Napisz wreszcie o co Ci chodzi . Bo jeszcze chwilę i najwięcej wpisów będzie własnie Twoich. Masz jakąś głupawkę przedświąteczną czy co? Żeby skończyć z tym tematem na tym forum, widocznie jeszcze za mało napisałem skoro nie wiesz o co Mi chodzi Ty za to masz głupawkę chyba homoniewiadomojaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.12.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Patos a pokrewnego watku nie chcialbyc zakonczyc? ankiete o tym jak odbierasz taka sytuacje obyczajowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Pisałem i o tym wątku wcześniej, zajżyj pare postów wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 PATOS !!!!! Człowieku ! Napisz wreszcie o co Ci chodzi . Bo jeszcze chwilę i najwięcej wpisów będzie własnie Twoich. Masz jakąś głupawkę przedświąteczną czy co? Jeszcze trochę i będzie więcej postów na temat związków homoseksualistów niż tematy budowlane, Widzę że nie dociera do Ciebie o co Mi chodzi! Czy wogóle do Ciebie coś dociera? A może nie tym łepkiem co potrzeba myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.12.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Paty, daj spokój, po co się zniżasz do tego poziomu ? Nie widzisz, że on ma nas za "wstretnych" homoseksualistów ? Ciebie dodatkowo w wersji męskiej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.12.2004 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 PATOS! Po pierwsze jestem kobietą . A po drugie zacznij sie w końcu udzielać w tematach budowlanych jeżeli inna tematyka Ci nie pasuje. I pouść mój wątek. Żegnam.Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Paty, daj spokój, po co się zniżasz do tego poziomu ? Nie widzisz, że on ma nas za "wstretnych" homoseksualistów ? Ciebie dodatkowo w wersji męskiej :/ Nie mam Was za wstrętnych, tylko ile można poruszać ten temat na tym forum co chcecie tu udowodnić, lub osiągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.12.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 PATOS! Po pierwsze jestem kobietą . A po drugie zacznij sie w końcu udzielać w tematach budowlanych jeżeli inna tematyka Ci nie pasuje. I pouść mój wątek. Żegnam.Paty. Jeżeli nie pasują ci moje posty na tym forum to go opuść! Żegnam Patos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts