Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteście za zalegalizowaniem związków homoseksualnych?

Paty

Recommended Posts

Agnieszko, ja też mam na biurku zdjęcia moich najbliższych :lol: I nie mam nic przeciwko ekshibicjonizmowi emocjonalnemu, bo to że człowiek składa się także z uczuć - to fakt! Tylko chciałam powiedzieć, że mogą być różne reakcje tych samych ludzi na pozornie takie same fakty. To jest właśnie ułomność ludzka. I z tym się trzeba liczyć, choćby po to, by nie spotkała nas niespodziewana przykrość.

Wiesz co, Kroyena, jakbyś napisał, że to zdjęcie żony jak będzie wygladała za 5 lat to jeszcze bym zrozumiała........ Ale Ty to jesteś...

• Odpowiedzi 395
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Patos

Przeczysz sam sobie . Bardzo musi Cie ten wątek rajcować skoro zaglądzsz tu co chwilę.

Watek ten był założony w innym dziale ale niestety Redakcja przeniosła go tutaj.

Byc może niejedna osoba dzięki tym wypowiedziom spojrzy na ten problem zupełnie inaczej.

Paty.

Tak wlasnie -

ja bym sie ucieszyla gdyby ci co nie maja nic przeciwko legalizacji zwiakow homoseksualnych zmienili zdanie ,spojrzeli na ten problem inaczej , poszli za wiekszoscia i byli przeciw tym zwiazkom :wink:

Paty a moze jednak zalozyc watek? Bi tez ciekawa sprawa :wink: bardziej zlozona :wink:

Ja widzę że to Ty masz problem ze Sobą żeby tak się roztrząsać na Forum Muratora na temat nie związany z budową. Czy uważasz że "Klub BUDUJĄCYCH" to dobre miejce na takie bzdety? Zastanów się :roll: wiem że jest to" Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie."ale bez przesady. To jest nadużycie gościnności. Nie widzisz że ten temat tam nie pasuje? To nie są przyjacielskie rozmowy to bardziej przypomina debatę ""Czy "normalni" zaakceptują "nienormalnych" "" Czy nie zostało tu już dosyć powiedziane (napisane ) by zakończyć ten temat? A może to ma być metoda na szybkie i łatwe wyszukiwanie się przez tych "kochających inaczej" ? Ja bynajmiej nie zamierzam im tego ułatwiać.

jak na razie to ja tutaj napisalem o wiele mniej niz ty wiec z tym roztrzasaniem to se daruj ... a poza tym ...

1/ o ile wiem - nie jestes tu jeszcze moderatorem wiec nie ty decydujesz o zamykaniu lub nie jakiegos watku ...

2/ tolerancja to slowo ci obce - i tego jestem pewien w 100 %

3/ Naucz sie troche kultury bo duzo ci jej brakuje w dyskusji

I nie musisz sie trudzic - nie mam zamiaru sie z toba przekrzykiwac - ale dla wlasnej satysfakcji mozesz mi odpowiedziec :D bo pewnie bardzo bedziesz chcial :-?

Patos

Przeczysz sam sobie . Bardzo musi Cie ten wątek rajcować skoro zaglądzsz tu co chwilę.

Watek ten był założony w innym dziale ale niestety Redakcja przeniosła go tutaj.

Byc może niejedna osoba dzięki tym wypowiedziom spojrzy na ten problem zupełnie inaczej.

Paty.

Tak wlasnie -

ja bym sie ucieszyla gdyby ci co nie maja nic przeciwko legalizacji zwiakow homoseksualnych zmienili zdanie ,spojrzeli na ten problem inaczej , poszli za wiekszoscia i byli przeciw tym zwiazkom :wink:

Paty a moze jednak zalozyc watek? Bi tez ciekawa sprawa :wink: bardziej zlozona :wink:

Agnieszka1

DOBRE!!!

Co do miejsca przeniesienia tego wątku przez redakcję to sam widzisz, że pasuje tu jak piąte koło u wozu i to nie tylko w tym temacie, ale i tym forum. Jakby mnie to rajcowało to bym założył swoje forum, cały czas piszę że to nie miejce na tym forum, a Ty mi wmawiasz że ja nie lubię homoseksualistówi, nie są to ataki na Nich, są mi obojętni doputy nie wejdą mi w drogę. Osbiście nie znam żadnego, i nie marzy mi się by poznać.

PATOS !!!!! Człowieku !

Napisz wreszcie o co Ci chodzi . Bo jeszcze chwilę i najwięcej wpisów będzie własnie Twoich.

Masz jakąś głupawkę przedświąteczną czy co?

Żeby skończyć z tym tematem na tym forum, widocznie jeszcze za mało napisałem skoro nie wiesz o co Mi chodzi :p

Ty za to masz głupawkę chyba homoniewiadomojaką :p

PATOS !!!!! Człowieku !

Napisz wreszcie o co Ci chodzi . Bo jeszcze chwilę i najwięcej wpisów będzie własnie Twoich.

Masz jakąś głupawkę przedświąteczną czy co?

Jeszcze trochę i będzie więcej postów na temat związków homoseksualistów niż tematy budowlane, :evil: Widzę że nie dociera do Ciebie o co Mi chodzi! Czy wogóle do Ciebie coś dociera? A może nie tym łepkiem co potrzeba myślisz? :p