Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteście za zalegalizowaniem związków homoseksualnych?

Paty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 395
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Patos nie bądź taki i przyznaj się, że ci się to tylko tak jakoś niechcący wymskło :wink: i puściły nerwy :wink: :D . Złórz samokrytykę, idą Święta Mikołaj będzie i git. Co kurcze aż taki już jestś zakapiorny na te lesbijki i pederastów, że byś się nawet opłatkiem z nimi nie przełamał :-? . Rozumiem cię, człowiek kurcze maszyną nie jest , moga mu chiba nerwy czasem puścić co nie :wink: :D. Sam wiem bo sporo tutaj pisuję na tym forum, że człek nieraz palnie coś niechcący. Sorry za to umoralniające przynudzanie :wink: :D Ale kurcze powiedz sam czyż nie mam racji choć w tym jednym przypadku :wink: :D .

Pozdrawiam Cie Patos życzę Tobie i Twojej Rodzinie bogatego Mikołaja i spokojnych Świat czego i życzę wszystkim forumowiczom.

P.S.

Sam jak widzisz nie jestem za propagowaniem homoseksualizmu ale tak pomyśl ilu z nich będzie smutno w te święta bo nikt ich do stołu wigilijnego nie zaprosi i pod choinkę nic nie położy.

Nie no kurcze Świeta idą a tu kurcze łamamie łopatki :cry: . Toć w noc wigilijna nawet wilk owieczce nie dokucza. Patos nie daj się prosić odpuśc już.

Dziewczyny weźcie go jakoś pod włos bo humor ma jakiś nie swój :wink: . Pewnie za dużo dywanów musiał trzepać na świeta czy co :wink: :D

Patos nie bądź taki i przyznaj się, że ci się to tylko tak jakoś niechcący wymskło :wink: i puściły nerwy :wink: :D . Złórz samokrytykę, idą Święta Mikołaj będzie i git. Co kurcze aż taki już jestś zakapiorny na te lesbijki i pederastów, że byś się nawet opłatkiem z nimi nie przełamał :-? . Rozumiem cię, człowiek kurcze maszyną nie jest , moga mu chiba nerwy czasem puścić co nie :wink: :D. Sam wiem bo sporo tutaj pisuję na tym forum, że człek nieraz palnie coś niechcący. Sorry za to umoralniające przynudzanie :wink: :D Ale kurcze powiedz sam czyż nie mam racji choć w tym jednym przypadku :wink: :D .

Pozdrawiam Cie Patos życzę Tobie i Twojej Rodzinie bogatego Mikołaja i spokojnych Świat czego i życzę wszystkim forumowiczom.

P.S.

Sam jak widzisz nie jestem za propagowaniem homoseksualizmu ale tak pomyśl ilu z nich będzie smutno w te święta bo nikt ich do stołu wigilijnego nie zaprosi i pod choinkę nic nie położy.

Co do samokrytyki to : moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina że chcę aby ten temat (jak i bliźniaczy)na tym furum padł, gdzie indziej by Mi nie przeszkadzał, ale jak pisałem wcześniej już dużo zostało tu napisane i gdybyśmy pisali o tym do końca śwata to i tak nic to nie da, będą za i przeciw.

Co do dzielenia się opłatkiem nie mam nic na przeciw.

Ja też życzę Tobie i Twojej Rodzinie wszystkiego naj... naj.... najleprzego i wszystkim Forumowiczom również tego samego :p

Patos.

Nie życzę sobie żebyś na forum publicznym mnie obrażał i sugerowł, że nie mam za wiele rozumu . Piszemy tu o tolerancji o jej granicach o zrozumieniu drugiego człowieka, a Ty nawet nie potrafisz uszanować mojej ciekawosci dotyczącej tematu. Gdzie Twoja tolerancja............... pogubiłeś się chłopie troszeczkę ................ przykre to że nie potrafisz bez agresji odnosić się do swojej "koleżanki " forumowej.

Paty.

Patos.

Nie życzę sobie żebyś na forum publicznym mnie obrażał i sugerowł, że nie mam za wiele rozumu . Piszemy tu o tolerancji o jej granicach o zrozumieniu drugiego człowieka, a Ty nawet nie potrafisz uszanować mojej ciekawosci dotyczącej tematu. Gdzie Twoja tolerancja............... pogubiłeś się chłopie troszeczkę ................ przykre to że nie potrafisz bez agresji odnosić się do swojej "koleżanki " forumowej.

Paty.

Nie wiem w którym momęcie Cię obraziłem, co do Twojej ciekawości to chyba są stronki gdzie szybciej ją zaspokoisz, co do tolerancji to chyba lekka przesada jeszcze nikomu nic złego nie zrobiłem, a co do chłopa to ziemi rolnej nie mam i wykrztałcenia w tym kierunku nie posiadam,ze wsi też nie pochodzę, co do agresji to nie jest to moim celem w stosunku co do Ciebie, ani do innych, jeżeli by był ten wątek na innym forum to zapewniam Cię, że nie byłoby moich postów, jeżeli mnie zaprosisz na na inne forum (odpowiednie do tego tematu) możemy porozmawiać na wszystkie tematy i napewno nie będziesz widzieć we mnie takiego potwora. Wszystko powinno mieć swoje miejce.

Patos,

to poforum zostało stworzone do takich rozmów właśnie-nie budowlanych.

Potrzeba taka wynikła w zamierzchłych czasach forumowych,kiedy okazało się,że ludzie spotykający się tutaj,chcą ze soba pogadać nie tylko o budowie.Jak ze starymi znajomymi.

Nie rozumiem,dlaczego akurat ten temat wzbudza u Ciebie taką niechęć.Twoje prawo oczywiście.

Zapewniam Cię jednak,że takich tematów,które nie każdemu odpowiadają jest tu całe mnóstwo.

Na szczęście każdy sam decyduje,co chce czytać.

Ty też.

Pozdrawiam :D

Opal jestem za szufladkowaniem forów budowa to budowa, sport to sport ten temat to dziura bez dna i nie wiem czy nie zdominuje on pod względem liczby postów innych tematów przewodnich tego forum, za jakiś czas okaże się że jest więcej postów w tym temacie niż np o dachu, ścianach, fundamentach czy niekończących się o oknach i ociepleniu. Czy tak ma wyglądać forum budowlane? Można dać odnośnik do takiej stronki z takim tematem i zainteresowani takim tematem się pojawią gdzie trzeba.

Tytuł tego forum brzmi-rozmowy nie tylko o budowaniu.

Co oznacza,że ta rozmowa miała prawo tu zaistnieć.Znalazło sie wielu chętnych na jej prowadzenie jak widać i niestety Twoje odczucia na ten temat,choć równie ważne,że tak powiem,ten tego,nie mają żadnego znaczenia.

Forum jest pogrupowane tematycznie i każdy może sobie wybrać,co chce czytać.

To,że rozmowy są niekończące się,to znaczy,że temat jest ważny dla kogoś.

Niekoniecznie dla Ciebie oczywiście.

Ale wybór przecież masz.Jak każdy.

Obawiam się,że nie jesteś w stanie zmienić całego forum i setek ludzi,bo akurat nie podoba Ci się,że rozmawiają nie na takie jak chcesz tematy.