ponury63 17.12.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jeżeli chcom adoptować [...] to proszę bardzo (a niech taki obojętnie jaki homo sapiens skrzywdzi dziecko to nogi z doopy, a najlepiej do celi, bo nawet recydywa wie co z takim zrobić ). O to chodzi Kroyena, że jak JUŻ skrzywdzi, to trochę za późno na wymiar kary. I słodka zemsta poprzez zcwelenie takiego gościa przez innych garujących ma się nijak do wyrządzonej krzywdy. W kwestiach psychologii dorastającego dziecka wiele spraw jest nie do cofnięcia. Było pytanie o legalizację związków, ulgi to zupełnie inna sprawa. Parafrazując ten przykład o firmach, czyż zabronić tworzenia firm skazanych na niepowodzenie na rynku ? [chyba przegiąłem ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Każde dziecko ma swojom psyche nawet jak podrośnie te paredziesiąt lat. Ponury, a jaką ty mi dasz gwarancję, że jak trafi do tzw. normalnej rodziny zastępczej to ktoś się temu dziecku do świeżego mięska nie dobierze, np. psycholog dziecięcy Andrzej. No napisz jakom. A skłonności som podobno psychosomatyczne, więc jak dziecki z odpowiednim genomem trafi to i Święte Boże nie pomoże zarówno w jedną jak i wdrugą stronę. Wszyscy niby za walką z Ciemnogrodem, a normalnie okopali się jak jakie starożytne wojska na Reducie Ordona. Piszę przecie z Hipokrytem: "Po pierwsze nie szkodzić" Uuu, ktoś ma bilecie Air P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 17.12.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 "Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie."[Rz 1:26-27] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Piszę przecie z Hipokrytem: "Po pierwsze nie szkodzić" A po drugie zapobiegać. Po trzecie - jak już nie dało rady - leczyć. Nie dam Ci ja żadnej gwarancji, a psycholog A.S. WYKORZYSTYWAŁ dzieci CHORE, NIEŚWIADOME tego, co się z nimi dzieje. Autystyczne, wiec zablokowane na świat. I to jest .................. . Wyjątkowe. Ale odbiegniemy od wątku, mówiąc o nastoletnich prostytutkach czy rodzinach po bożemu hetero, a patologicznych. Nigdzie się nie okopałem. Związki dwojga dorosłych ludzi - TAK, adopcja i wychowanie - NIE, ulgi - sprawa okrąglaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 inwestor, a ty co, masz wątpliwości, że mógłby wyrosnąć kroyena? PS. Ciekawe skąd się wie co przeżył drugi człowiek? Dajmy na to nawet hetero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 17.12.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Gościu brak ci odwagi cywilnej,że skrywasz się pod nic oraz wiele znaczącym nickiem? A może byś się tak ujawnił i wziął pełną odpowiedzialność za swoje słowa? A tak to jesteś tylko jednym z wielu krzykaczy ukrytych w tłumie gawiedzi wiodącej czarownicę na stos. Świat nauki jest dostatecznie rozwinięty, że traktowanie homoseksualizmu jak choroby jest klęską badaczy oraz wyrazem totalnego zacofania i ignorancji ze strony piszącego takie bzdury. Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) wykreśliła homoseksualizm, ze swojego katalogu chorób, w 1995 roku. Niestety lata propagandy komunistycznej, dążącej do utworzenia z Polski kraju rolniczo-robotniczego, odniosły zamierzony cel. Pozwój intelektualny naszego narodu został powstrzymany na dobre 45 lat. To co teraz obserwujemy w dziedzinie szkolnictwa nie jest chorym pędem do nauki, tylko chęcią nadrobienia zaległości. Tylko tak mogę wytłumaczyć zachowanie jakie prezentuje tutaj kilka osób, które są tylko megafonami w rękach inteligentnych manipulatorów pokroju księdza Henryka J. Wracając do tematu to jestem za legalizacją związków homoseksualnych lecz na obecnym etapie rozwoju świadomości społecznej w Polsce, jestem przeciwny prawu do adopcji. Rozmowy na ten temat powinny powrócić, moim zdaniem, dopiero za kilkanaście lat kiedy nasze tzw "normalne" społeczeństwo oraz sami zainteresowani przyzwyczają się i dojrzeją emocjonalnie do rozwiązania tego problemu. Zaznaczam, że jest to moje osobiste zdanie, osoby heteroseksualnej oraz nieukierunkowanej przez jakiekolwiek radykalne organizacje polityczne. Niniejszym proszę Redakcję o nieusuwanie tego postu oraz zapraszam osoby, które mają inny pogląd na ten temat do dyskusji opartej na kulturalnej wymianie poglądów nie popartej żadnymi inwektywami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 maxym święte słowa, na dodatk jak sięwłazi to wołowi napisane jest: Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie. Wstęp do Klubu za rejestracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.12.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Wcisnę swoje w tą dyskusję. A co powiecie , kiedy Wasze dziecię przedstawi Wam płeć równą sobie i powie.." poznajcie , to jest mój mąż / żona " ??? Wątek oparł się o dzieci.Ano właśnie ja pytam.Jak byście zareagowali , gdy nagle Waszym oczom ukazał by się widok rozmaślonych oczy Waszego syna, ( oczy wyobraźni widzą piękną długonogą laskę ) a tu okazuje się, że syn kocha małego okrągłego łysawego pana ????? Batem go, czy do czubków na terapię ? Leczenie choroby ( hehehe) czy tuszowanie wstydu przed resztą świata ? Łatwo jest szafować czyimiś emocjami, mówić " to wolno, tego nie wypada." Jeśli córka lesbijka dojrzeje do decyzji uruchomienia macierzyńskich potrzeb , to co powiecie ?? To zawsze są czyjeś dzieci.Nawet Andrzej S . pokojowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Oj ziaba, ziaba pokojowo=kij w mrowicho No to patrzym i podziawiam, łysawy, znaczy większą aktywność seksualną ma i staram sę wyqmać kto jest male, a kto female. Co do córy to nie pozbieram się z radości - dziadek w końcu będę. A niech mi kto spróbuje darmozjadki ruszyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.12.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Nie, nie i jeszcze raz nie Co to ma być? Metoda małych kroczków? Dasz palec to i rękę chwycą. Przestańcie mówić o tolerancji, przecież oni wykorzystują Waszą wrażliwość bez skrupułów. Proponuję podatek liniowy i żadnych ulg, skończy im sie pretekst na jęczenie o niesprawiedliwości Proszę o przykłady krzywdzenia ich przez prawo i od razu o zastanowienie się, czy bez legalizacji nie da się tego normalnie załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Dziwię się tylko, że nie słyszałeś o tak znamienitych przykładach (zdecydowanie powyżej przeciętnego hetero) jak pewien arcybiskup i dyrygent chłopięcego chóru dziwnym trafem z tego samego miasta. O aferze na Dworcu Centralnym w Warszawie także nie słyszałeś? O szaletach na innych dworcach? Nic nie jest tylko białe lub tylko czarne.... szare także występuje Wowka,mówię o związku homoseksualnym dwóch,kochających się ludzi. A nie o zboczeniu zwanym pedofilią.Czyżbyś tego nie odróżniał? A tak w ogóle jak czytam większość wypowiedzi to niestety jawi się obraz ludzi niezbyt tolerancyjnych,bojących się inności (irracjonalnie). Dajecie im prawo do tego,tego i tego .A do tego -NIE.Czyli tworzycie klasę półobywateli o nierównych Wam prawach.Co do wzorców i wychowywania dzieci to NIGDY nie wiadomo co rodzice przekażą dzieciom. Powiecie "no ale tu jest wysokie ryzyko złego ukształtowania dziecka".Być może,ale idąc tym tropem zabronić należy posiadania dzieci alkoholikom,złodziejom,bandytom,ułomnym psychicznie,ludziom o niższej od przeciętnej inteligencji,dziedziczącym różne choroby,brzydkim,kulawym,chamskim....do wyboru,do koloru. To już było. EUGENIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 17.12.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 inwestor, a ty co, masz wątpliwości, że mógłby wyrosnąć kroyena? PS. Ciekawe skąd się wie co przeżył drugi człowiek? Dajmy na to nawet hetero. Czyli rozumiem że byłoby ci bez różnicy mieć normalnych rodziców czy też lesbijki albo pederastów ?? Na pewno masz znacznie większe szanse na wychowanie się na normalnego człowieka w normalnej rodzinie. Oczywiście podkreślam mówimy w kategoriach szans a nie pewności. Oznacza to że takie zachowania normalne czyli normalne rodziny należy popierać a inne traktować jak zwykłe zachowania bez poparcia ani bez nagany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 17.12.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Nie, nie i jeszcze raz nie Co to ma być? Metoda małych kroczków? Dasz palec to i rękę chwycą. Przestańcie mówić o tolerancji, przecież oni wykorzystują Waszą wrażliwość bez skrupułów. Proponuję podatek liniowy i żadnych ulg, skończy im sie pretekst na jęczenie o niesprawiedliwości Proszę o przykłady krzywdzenia ich przez prawo i od razu o zastanowienie się, czy bez legalizacji nie da się tego normalnie załatwić. Majka idąc dalej tym tropem, proszę Cię ...tylko nie zacznij do Nich strzelać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 17.12.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Gościu brak ci odwagi cywilnej,że skrywasz się pod nic oraz wiele znaczącym nickiem? A może byś się tak ujawnił i wziął pełną odpowiedzialność za swoje słowa? A tak to jesteś tylko jednym z wielu krzykaczy ukrytych w tłumie gawiedzi wiodącej czarownicę na stos. Świat nauki jest dostatecznie rozwinięty, że traktowanie homoseksualizmu jak choroby jest klęską badaczy oraz wyrazem totalnego zacofania i ignorancji ze strony piszącego takie bzdury. Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) wykreśliła homoseksualizm, ze swojego katalogu chorób, w 1995 roku. Niestety lata propagandy komunistycznej, dążącej do utworzenia z Polski kraju rolniczo-robotniczego, odniosły zamierzony cel. Pozwój intelektualny naszego narodu został powstrzymany na dobre 45 lat. To co teraz obserwujemy w dziedzinie szkolnictwa nie jest chorym pędem do nauki, tylko chęcią nadrobienia zaległości. Tylko tak mogę wytłumaczyć zachowanie jakie prezentuje tutaj kilka osób, które są tylko megafonami w rękach inteligentnych manipulatorów pokroju księdza Henryka J. Wracając do tematu to jestem za legalizacją związków homoseksualnych lecz na obecnym etapie rozwoju świadomości społecznej w Polsce, jestem przeciwny prawu do adopcji. Rozmowy na ten temat powinny powrócić, moim zdaniem, dopiero za kilkanaście lat kiedy nasze tzw "normalne" społeczeństwo oraz sami zainteresowani przyzwyczają się i dojrzeją emocjonalnie do rozwiązania tego problemu. Zaznaczam, że jest to moje osobiste zdanie, osoby heteroseksualnej oraz nieukierunkowanej przez jakiekolwiek radykalne organizacje polityczne. Niniejszym proszę Redakcję o nieusuwanie tego postu oraz zapraszam osoby, które mają inny pogląd na ten temat do dyskusji opartej na kulturalnej wymianie poglądów nie popartej żadnymi inwektywami. Pozdrawiam Widzę że bardzo duża tolerancja i poszanowanie pogladów odmiennych niz twoje bije z twoich wypowiedzi. Widzę też że jesteś na najwyższym poziomie rozwoju świadomości społecznej i wiesz co jest dobre a co złe dla wszystkich innych. Nie ma sie tu co oszukiwać homoseksualiści nie sa wcale traktowani gorzej niż inni obywatele nie sa ani dyskryminowani ani prześladowani. Niech sobie żyja jak do tej pory w spokoju. Ale specjalne prawa dla mniejszości co to to już zbyt wiele niby z jakiej racji mieli być traktowani w specjalny sposób ??? Co takiego robią dla społeczeństwa że chcą ulg . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 m. nie bój się ona ma tą spluwę juz półlegalnie. Ewentualnie nawet nielegalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 No ale to Wy uznajecie te związki za patologię a nie ja. O roli państwa zapomnij. Tak to są rodziny patologiczne ale ile ich jest! Za dużo, niestety. Właściwie w takich przypadkach nawet 1 rodzina to juz jest 'za dużo". Nie uznaje tych związków za patologię. Nie mam nic przeciwko tym "ziwazkom" jestem przeciwny tworzeniu MODELU rodziny w oparciu o parę homoseksualistów + adoptowane dziecko. Skoro widzę, iż w danej rodzinie sa silne zjawiska patologiczne to jestem za tym, aby zabierać z takich rodzin dzieci. Natomoast za zupełną patoligię uznałbym przyznanie parom homoseksualnym prawa do adopcji dzieciaków. Skoro chca miec dzieci to niech próbują sami sobie je "zrobić".Podobno się nie da ale na całym świecie setki tysięcy par homoseksualnych próbuje. Jak się komuś uda to ok, niech sobie je wychowa jak WŁASNE. Jest 21:30 ,wyjdziesz sobie teraz na spacerek?Pewnie wolałbyś nie.A 10-12 lat temu spokojnie byś to zrobił.Jest coraz gorzej i to nie z winy homoseksualistów,to nie oni wychowali tych na ulicy. Pewnie że wyjde, nie obawiam się chodzić sobie wieczorkiem po osiedlowym parku. Czasem, z niewiadomych mi przyczyn, ludziki przechodzą na drugą stronę chodnika jeśli idą przede mną, ale pewnie wynika to z moich rozmiarów i budowy ciała :] Zaś co do ostatniego zdania. Nie byłbym czy można postawić znak równości między homoseksualista - = łagodny jak baranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 inwestor, gdybym nie miał styku z masową oświatą to podejrzewam, że tak. Problem w tym, że darmozjadki wszelaki wykazują wiele cech pierwotnych i w jakiejkolwiek szkole dziecko homorodziców by długo miejsca nie zagrzało, ale to raczej wina społeczna, a nie rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 17.12.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 W imię równouprawnienia można wszystko przeforsować; nawet przeznaczyć fundusze unijne na rozwój małej przedsiębiorczości dla zalegalizowanych domów publicznych.Nie potępiajmy ludzi homoseksualnych, bo bardziej należy im się pomoc i zrozumienie. Ale absolutnie nie promujmy homoseksualizmu i nie nazywajmy tego normą społeczną. Za parę lat będziemy zbierać owoce tego co zasialiśmy. Czy Polak (a także i człowiek innej narodowości) musi być zawsze mądry dopiero po szkodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Pewnie że wyjde, nie obawiam się chodzić sobie wieczorkiem po osiedlowym parku A gdzie jest park na Południu? Pospaceruj po innych dzielnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Uller dobrze, że nie wiesz czego teraz się można w szkole nauczyć. Promo homo, jakie promo. Jak jest tu wg. ciebie promo toś Inwizytor. Czy ja mam zamiar zachęcać moją darmozjadkę do wyłacznej zabawy z dziewczynkami, kiedy właśni wchodzi w I etap całuśny dla chłopków. A może będziesz tak jak zachwalanej w M Szwecji, która nota bena dorobiła się na handlu bronią, grzebał po mózgach homo, jak Wikingi to robili w ramach działań socjo z niepełnosprawnymi unysłowo w połowie ubiegłego stulecia. To co wiertara trepanacja i nożykiem po ciele szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts