inwestor 17.12.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 W adopcji nie widzę trybu warunkowego. Więc lepiej żeby dziecko miało spierdolone dzieciństwo, samo się kołysało zamiast kołysanek, opóźniony start w Domu Dziecka, nie trafiło do wylęgarni magistrów jeno przy 18 dostała cińką kopertę od Skarbu Państwa. Niz miałoby się wychować w zrównoważonej, ciepłej (w ciepłym tego słowa znaczeniu) rodzinie homo. Reasumując: Najzwyklejsze psioogrodnictwo. Nie Kroyena lepiej żeby wychowywało sie w normalnej rodzinie. Bo do adopcji jak na razie są kolejki normalnych ludzi takich właśnie kochajacych się małżeństw które nie mogą mieć swoich dzieci ale chca stać sie pełna rodziną . I wcale tu nie trzeba wpychać dzieciaków w rece zwiazków homoseksualnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.12.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Trach dziękuję podpisuję sie pod tym dwoma rekoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 To taka polska odmiana tolerancji.Na odległość. Nie bardzo wiem do czego zmierzasz. ale daleki jestem od tolerowania wszystkiego w imie samej tolerancji.... Wszystko oprócz wszechświata i głupoty ludzkiej ma granice, również TOLERANCJA... Owszem, toleruje pary homoseksualne, ale nie bedę tolerował wszelkich prób stworzenia im możliwości adopcji dzieci.. I teraz albo to zrozumiesz albo będziesz nietolerancyjny na poglądy innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 40% z obdukcjami. Nigdy takiego nie widziałeś? Ale o czym to na boga ma świadczyć ??? O tym, że w każdym społeczeństwie pojawiają się patologie z którymi nalezy za wszelką cenę walczyć ?? O tym nie trzeba pisać, to chyba kazdy zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 17.12.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Kolejny stereotyp stereotyp ? A jak wytłumaczysz adoptowanemu dziecku kto jest dla niego mamą a kto tatusiem ? Powiesz, że obydwaj są dla niego tatusiami ? To ma być zdrowy polski model rodziny? Raczysz żartować. A co z uświadomieniem seksualnym takiego dziecka. Jaki model będa wpajac takiemu dzieciakowi pary seksualne? K+M czy może M+M ? Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że niewiele wiesz nt homoseksualizmu. Odsyłam do postu AgnesK Powtarzam na obecnym etapie rozwoju intelektualego społeczeństwa nie popieram prawa do adopcji przez pary homoseksualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jestem za, a nawet przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że niewiele wiesz nt homoseksualizmu. Odsyłam do postu AgnesK Ale AgnesK pisała o TRANSSEKSUALIŹMIE o ile dobrze pamiętam. A jeśli dla Ciebie transseksualista = homoseksualista to przepraszam, nie jesteś dla mnie równorzędnym partnerem do rozmowy. Twierdzenie, iż homoseksualiści "z natury" mają zachwoania zblizone do kobiecych jest śmieszne. Wsród kobiet mnóstwo jest morderczyń, pijaczek, awanturnic itp itd... I co Ty na to ?? A no tylko tyle, że w takim razie takie zachowania moga nie być obce równiez homoseksualistom. I na sam koniec, odnośni tychże badań na które powołuje się Agnes. Sam czytałem 4 opracowania nt szkodliwości palenia maryśki i wiesz co ? Wyniki było dyokałdnie 50:50 , dwa razy - W WYNIKU PRZEPROWADZONYCH badań - okazało się, że maryska ma dobry wpływ na nasze zrowie, w dwóch pozostałych wręcz przeciwnie. I o czym to ma świadczyć ? Które badania są miarodajne ?? Ogólnie to super, że opierasz się tylko i wyłącznie na jednej publikacji, niewątpliwie wpływa to poprawnie na twoją obiektywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 17.12.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 W teorii wszystko jest fajnie tzn. jeśli uznamy, że homoseksualizm jest normalną sprawą to logiczne jest, że homo powinni adoptować dzieci. A że dzieci naśladują rodziców to i dobrze, przecież nic nie szkodzi, że będą najpierw próbowały sił w kontaktach homo. Jeśli uznamy, że homoseksualizm jest normą to wszystko jest OK. Ale trzeba być konsekwentnym i uznać, że jeśli dzieci homoseksualistów będą też homo to nic nie szkodzi. Czy są jacyś zwolennicy tego poglądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A co to za silna większość, która się boi? Inni poczuli strach, no to atakują. A dać im co chcą i będziemy w jednej wspólnej europie, nawet więcej, będziemy przewodnią siłą europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 W teorii wszystko jest fajnie tzn. jeśli uznamy, że homoseksualizm jest normalną sprawą to logiczne jest, że homo powinni adoptować dzieci. [...] Czy są jacyś zwolennicy tego poglądu? Nie we mnie. Alkohol jest legalny, ale od 18 roku życia. Alkoholizm nie jest 'normalny'. Dzieci alkoholików mają większe szanse na powtórzenie choroby rodziców. W adopcji WYBIERA się rodziców dla dziecka. I powinno się wybrać jak najlepiej, i na pewno zgodnie z tzw. 'normą' [nie będę rozwijał, to te 90% 'normalnych']. Dlatego prawu do adopcji przez pary homoseksualne - NIE. Nie wykluczając, że mogą być to wspaniali rodzice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ale trzeba być konsekwentnym i uznać, że jeśli dzieci homoseksualistów będą też homo to nic nie szkodzi. Czy są jacyś zwolennicy tego poglądu? Jesli uda Ci się mnie przekona, ze w związkach homoseksualnych bedzie mozliwe rodzenie dzieci to OK, przyjmę Twoją tezę. W przeciwnym razie będę twierdził, że taka sytuacja prowadzi do wyginięcia gatunku ludzkiego. I w sumie nie byłoby w tym nic dziwnego, ludzkośc od wieków miała skłonności do samodestrukcji. Takze, wszyscy obrońcy związków homoseksualnych,w szczególności panowie, rzućcie wszystko w cholere, znajdzcie sobie chłopa i czyńcie starania o ciążę u jednego z Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Nagroda pieniężna czeka w $$$ od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Takze, wszyscy obrońcy związków homoseksualnych,w szczególności panowie, rzućcie wszystko w cholere, znajdzcie sobie chłopa i czyńcie starania o ciążę u jednego z Was. Gratulki. Zaraz powiesz, że nie skumałem dowcipu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Nie wykluczając, że mogą być to wspaniali rodzice. Własnie, że wykluczając. Jaki znasz model rodziny ? Tatuś i Mamusia prawda ? No to jak podzielisz te role wśród homoseksualistów ? To być może byliby wspaniali OPIEKUNOWIE, rodzicami, z DEFINICJI, nie będą nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 17.12.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hmm... Mam nadzieję, że nie zrozumieliście opacznie mojej wypowiedzi. TO NIE JEST MÓJ POGLĄD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Gratulki. Zaraz powiesz, że nie skumałem dowcipu Chyba skumałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hmm... Mam nadzieję, że nie zrozumieliście opacznie mojej wypowiedzi. TO NIE JEST MÓJ POGLĄD. Wg zrozumielismy doskonale. Dużo prawdy jest w tym co napisałeś także nie masz się czego wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hmm.. to nie jest twój pogląd tylko twoje wypowiedzi. Fajna składnia prawna, chyba kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 17.12.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Hmm.. to nie jest twój pogląd tylko twoje wypowiedzi. Fajna składnia prawna, chyba kupię. kroyena widzę, że masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu (może troszkę to obcesowe ale zaczyna mnie to irytować). Jeśli piszę, że należałoBY w takiej a takiej sytuacji być konsekwentym to znaczy, że osoby które są za adopcją dzieci przez pary homo powinny również uznać, że nic nie szkodzi, że potencjalnie te dzieci też będą homo. Jeśli pytam, czy są zwolennicy takiego poglądu to nie znaczy, że sam go podzielam. Jeszcze troszkę kojarzę język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 To być może byliby wspaniali OPIEKUNOWIE, rodzicami, z DEFINICJI, nie będą nigdy. Dokładnie o to mi chodziło. Bo rodzic to nie tylko rodzic biologiczny. Może być zwany wujkiem czy dziadkiem, nieważne. I tu mają OLBRZYMIE pole do popisu - dzieci zaniedbane, niepełnosprawne, porzucone, tu są setki możliwości wykazania się altruizmem. Powtarzam - nie można ŹLE wybierać za dziecko. Nie mamy takiego prawa. A mówienie o rodzinach patologicznych nie zmienia faktu, że one mają pełnię praw - obywatelskich, rodzicielskich, choć nie zawsze na to zasługują. A cierpią najsłabsi - właśnie dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts