maxymov 17.12.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że niewiele wiesz nt homoseksualizmu. Odsyłam do postu AgnesK Ale AgnesK pisała o TRANSSEKSUALIŹMIE o ile dobrze pamiętam. A jeśli dla Ciebie transseksualista = homoseksualista to przepraszam, nie jesteś dla mnie równorzędnym partnerem do rozmowy. Twierdzenie, iż homoseksualiści "z natury" mają zachwoania zblizone do kobiecych jest śmieszne. Wsród kobiet mnóstwo jest morderczyń, pijaczek, awanturnic itp itd... I co Ty na to ?? A no tylko tyle, że w takim razie takie zachowania moga nie być obce równiez homoseksualistom. I na sam koniec, odnośni tychże badań na które powołuje się Agnes. Sam czytałem 4 opracowania nt szkodliwości palenia maryśki i wiesz co ? Wyniki było dyokałdnie 50:50 , dwa razy - W WYNIKU PRZEPROWADZONYCH badań - okazało się, że maryska ma dobry wpływ na nasze zrowie, w dwóch pozostałych wręcz przeciwnie. I o czym to ma świadczyć ? Które badania są miarodajne ?? Ogólnie to super, że opierasz się tylko i wyłącznie na jednej publikacji, niewątpliwie wpływa to poprawnie na twoją obiektywność Po pierwsze: nie piję do Ciebie Po drugie: uważam, że kluczem do akceptacji jest zrozumienie zagadnienia Po trzecie: swojego czasu interesowała mnie sprawa homoseksualizmu więc przeczytałem kilkanaście opracowań naukowych Po czwarte: niezmiernie cieszę się, że mimo ogromnej różnicy dzielącej nas ze względu na nasze przekonania, nie doszło do żadnych chamskich pyskówek i wzajemnego obrzucania się mięsem. To dobry znak na przyszłość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Po drugie: uważam, że kluczem do akceptacji jest zrozumienie zagadnienia Po trzecie: swojego czasu interesowała mnie sprawa homoseksualizmu więc przeczytałem kilkanaście opracowań naukowych Wiesz co maxymov, to by wszystko była prawda o czym napisała AgnesK pod warunkiem, iż wykluczymy fakt istnienia wśród kobiet zjawisk przemocy, patologii w zachowaniach społecznych i tym podobnych, niekorzystnych, zachowań. A tak na mój rozum, to nie jesteśmy w stanie tego zrobić. Nie ukrywam, zjawisko homoseksualizmu jest w pewien specyficzny sposob fascynujące. Zmiany w ich psychice, które powodują takie a nie inne zachowania, które determinują ich zachowania seksualne to doskonały materiał na super interesującą książke. Nie jest tez tajemnicą, iż zjawisko występowało dużo wcześniej zanim pierwsi polanie rozpalili swoje ogniska. Dużo jest wzmianek o zachowaniach homoseksualnych wśród starozytnych rzymiam, gdzie tamtejsi, co wyżsi rangą obywatele, mieli wśród swojej świty kilku kochanków płci męskiej. Milczeniem pominę fakt, iz wiekszość sposród nich była nieletnia, ale cóż. Ale wtedy takie zachowania było norma, czymś wystepującym na co dzień. Do czasu az homoseksualiści nie będą większością pośród obywateli ciężko będzie uznać ich prawa i dążenia jako coś absolutnie zrozumiałego. I jak dla mnie nie ma w tym nic dziwnego, bo ogolnoprzyjęte modele rodziny w państwach europejskich to jak do tej pory tata + mama + dzieciaczek lub kilka dzieciaczków. Ja bynamniej nie zamierzam burzyć tego porządku, stąd takie a nie inne posty mojego autorstwa. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Uuu czyjem miętkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Uuu czyjem miętkę. ??? Nie kumam czaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Znacie ? Znamy. No to poczytajcie Nie jestem tolerancyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Co za ludzie? Człowiek łosła z siebie robi, a ten pisze nie qmam. Trochę blisko co prawda bo orgi też zielone są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 homoseksualnych wśród starozytnych rzymiam Mylisz Rzymian z Grekami.W starożytnym Rzymie by Cię za to za ... powiesili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Mylisz Rzymian z Grekami.W starożytnym Rzymie by Cię za to za ... powiesili Nie jest tajemnicą, że Neron miał kilkunastu kochanków płci męskiej, o ile pamiętam nie powiesili go ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 No,ale on był cesarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A Aleksander był Wielki. Jeziu (nadaremno) jeszcze kto gotów pomyśleć, że o Miłościwie Nam Panującym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Znacie ? Znamy. No to poczytajcie Nie jestem tolerancyjny! Pseudointeligentny bełkot którego szczytem jest : Według teorii Darwina świat podlega zmianom, które mają charakter postępowy. Czyli krótko mówiąc, ze gatunki po zmianach są lepsze od tych przed zmianami To ostatnie to wyjątkowe naduzycie. W teorii Darwina chodzi o ewolucję. a ewolucja polega na umiejętności przystosowania się gatunku do środowiska w którym przyszło mu mieszkać/zyć . Jakby Hom'iki ewoluowały to w którymś pokoleniu jeden z nich musiałby zostać hetero, nie ma innej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 No,ale on był cesarzem A ja napisałem "co wyżsi rangą obywatele" , przeca nie pisałem, że gzili się na ulicach na potęgę A cel był taki, żeby wykazać, iż homoseksualizm nie jest czymś nowym ale wystepuje od ho ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.12.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Ponury, gdzie ty nas wysyłasz Ale ten artykuł, to takie "sranie w banie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A ja napisałem "co wyżsi rangą obywatele" , przeca nie pisałem, że gzili się na ulicach na potęgę A cel był taki, żeby wykazać, iż homoseksualizm nie jest czymś nowym ale wystepuje od ho ho ho Czyli jest równie stary jak hetero.Dodam jeszcze,że homoseksualizm powszechnie występuje w przyrodzie. Wnioski wyciągnij sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Majka wyrażaj się , a jak nie to looknij na wrota cyfrowe do Klubów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Pseudointeligentny bełkot Ale zgadzam się z tezami tam zawartymi, z Twoimi niekoniecznie. Co nie znaczy, że zaraz wyklinam Cię od psuedo-nimów. To ostatnie to wyjątkowe naduzycie. W teorii Darwina chodzi o ewolucję. a ewolucja polega na umiejętności przystosowania się gatunku do środowiska w którym przyszło mu mieszkać/zyć . Nie chce mi się dyskutować na temat malutkiej, mało fortunnej części artykułu. Ponury, gdzie ty nas wysyłasz Ale ten artykuł, to takie "sranie w banie" Oczywiście. Kto nie z nami, ten przeciw nam. Ukamienowanie ? Czy krzyż ? ____________________________________________________ Jeśli zdaje ci się, że wiesz wszystko, masz rację. Zdaje ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.12.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Czyli jest równie stary jak hetero.Dodam jeszcze,że homoseksualizm powszechnie występuje w przyrodzie. Wnioski wyciągnij sam. A tu mnie kolega zaciekawił. A niby w jakiej grupie zwierząt ten homoseksualizm wystepuje?? Nie neguje faktu, ze homo jest tak samo stare jak hetero, ale jak sam napisales kiedys za to wieszali, czyli jednak jakis krok w dobrą stronę zrobilismy od tamtego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.12.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A kto ma być ofiarą A ten autor artykułu to nauczyciela mianowanego chciał uzyskać czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A kto ma być ofiarą No ja, za delegację na niegodziwe strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 No dajmy na to w Poznaniu kamienowali. Na razie na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts