tomek0700 08.02.2022 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Witam,Czy można jakoś sprawdzić czy ma się wspólną wentylacje z sąsiadem? jest to bliźniak. Był kominiarz ale nawet kamerki nie wsadził tylko wszedł na górę i stwierdził, że jest ok. Ja wsadzałem kamerkę endoskopową ale niestety gdzieś tam się blokuje pod koniec. Podejrzewam wspólną bo w łazience w sumie najbardziej słychać głosy. Kolega mi podpowiada, że i tak to nic nie da bo pewnie jest rura w rurze. No to jak to sprawdzić? w projekcie oczywiście jest osobno. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 13.02.2022 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Z którego roku jest budynek?Na pewno od roku 1995 nie może być wspólnego kanału WG. Na pewno wcześniej, ale nie wiem od którego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 15.02.2022 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Witam, Czy można jakoś sprawdzić czy ma się wspólną wentylacje z sąsiadem? jest to bliźniak. Był kominiarz ale nawet kamerki nie wsadził tylko wszedł na górę i stwierdził, że jest ok. Ja wsadzałem kamerkę endoskopową ale niestety gdzieś tam się blokuje pod koniec. Podejrzewam wspólną bo w łazience w sumie najbardziej słychać głosy. Kolega mi podpowiada, że i tak to nic nie da bo pewnie jest rura w rurze. No to jak to sprawdzić? w projekcie oczywiście jest osobno. Pozdr Skoro tak jest w projekcie, kominiarz sprawdzał a budynek nie był przerabiany to raczej wentylacja jest osobno. To że słychać sąsiada przez wentylację to niestety częsta przypadłość, np. tego, że kanały prowadzi się obok siebie bez poprawnej dylatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts