aguzniczak 13.02.2022 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Witam. Mam naprawdę duży problem z zaprojektowaniem małego salonu z aneksem. Marzy mi się, żeby zmiesciła sie kuchnia z barkiem bądź wyspą, mały stół i narożnik. Być może z czegoś trzeba będzie jednak niestety zrezygnować, ale może jednak nie. Czy mogę prosić o pomoc? Myślę, że wspólnymi siłami może się to udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguzniczak 13.02.2022 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 mam problem ze wstawieniem zdjęcia jak to wygląda, zaraz to ogarnę, dzięki z góry za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguzniczak 13.02.2022 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 https://postimg.cc/TLVzp90b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2022 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2022 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Witam. Mam naprawdę duży problem z zaprojektowaniem małego salonu z aneksem. ] Jeśli okno nie jest balkonowe do ziemi to można ustawić kanapę tyłem do okna i do barku dostawić szafkę TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguzniczak 14.02.2022 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Dziękuję bardzo za wstawienie zdjecia i odpowiedź jest to duże okno i drzwi z wyjściem na ogródek, więc niestety Tv musi być na jednej lub drugiej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguzniczak 14.02.2022 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Dodatkowo powiem ze dorysowane drzwi będą przesuwne ale do sypialni więc nie zabiorą tej ściany w salonie, i nadal nie mam pomysłu gdzie umieścić w tym wszystkim stół help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2022 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 postaw kanapę przy barku a telewizor na ściance przy oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts