cosnekjr 13.02.2022 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Witam,Mam zrobioną wentylację w suficie, kratka połączona białą rurą PCV ociepliłem ją wełną, dalej podłączona jest ocieplana rura spiro i wpięta w przewód kominowy. Spiro biegnie po nie ocieplonym strychu. W mroźne dni woda ścieka mi do łazienki. Co jeszcze mogę zrobić żeby się jej pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 13.02.2022 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Jeszcze lepiej zaizolować w każdym punkcie. Najlepiej koło 10cm wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 13.02.2022 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Ewentualnie dodać odskraplacz.. Nie wiem jak to się prawidłowo nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts