silencer7 14.02.2022 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Zamówiłem drewno impregnowane na więźbę bezpośrednio w tartaku. Spodziewałem się, że będzie mocno zielone, tymczasem drewno jest tylko lekko zielone a w niektórych miejscach koloru zielonego prawie nie widać. Wiem, że są impregnaty np. bezbarwne, ale w tym przypadku jest tak jakby coś pośredniego bo nie wygląda to ani na bezbarwny ani na ten mocny zielony.Czy powinienem się tym przejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 15.02.2022 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Impregnat jest bezbarwny. Barwnik dodawany jest dla łatwego odróżnienia. Kolor nie świadczy o jakości impregnacji (możesz kupić bez barwnika jak np. masz widoczne elementy więźby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts