hacker_pro 19.02.2022 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Witam Kupiłem okna z montażem, chciałbym żeby ktoś ocenił czy są one dobrze zamontowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.02.2022 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Ze zdjęć trudno jest jednoznacznie ocenić prawidłowość. Nie wygląda źle. Doświadczenie podpowiada, że pewnie masz okno o zabudowie 80+ mm które jest zwyczajnie "za grube" do cienkiej ścianki w wielkiej płycie i taki montaż to mógł być jedynym możliwym. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hacker_pro 20.02.2022 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Takie okna zostały zaproponowane tylko nikt nie powiedział że będzie coś odstawało od ściany... Chciałem ciche 3 szybowe okna żeby wyciszyć pokój ok strony drogi i tak mnie załatwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 20.02.2022 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Takie okna zostały zaproponowane tylko nikt nie powiedział że będzie coś odstawało od ściany... Chciałem ciche 3 szybowe okna żeby wyciszyć pokój ok strony drogi i tak mnie załatwili. Przy wymianie okien nie wszystko można przewidzieć, niestety. Po za tym- skrzynki rolet wystają znacznie więcej i nie przeszkadzają tak jak boki wystające po 1 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.02.2022 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Takie okna zostały zaproponowane tylko nikt nie powiedział że będzie coś odstawało od ściany... Chciałem ciche 3 szybowe okna żeby wyciszyć pokój ok strony drogi i tak mnie załatwili. A nie dostałeś takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hacker_pro 21.02.2022 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 No właśnie nie załączam krótki film co się dzieje podczas wiatrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hacker_pro 21.02.2022 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 21.02.2022 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 To należy sprawdzić i doszczelnić, w poprzednich postach nie wspominałeś, że wieje przez połączenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.02.2022 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Ale czy przy rolecie nadstawnej w tym miejscu z założenia nie jest w pełni szczelnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hacker_pro 26.02.2022 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Nie wiem, nie znam się na tym ale podczas wiatrów dosłownie "gwiazda". Dlatego otworzyłem ten temat na forum. Chciałbym się dowiedzieć czy to normalne, i czy ten montaż jest akceptowalny? Bo mi osobiście bardzo się to nie podoba... Zapłaciłem sporo kasy, a firma która realizowała zamówienie mówi że nie widzi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.02.2022 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Patrząc na foto które wrzuciłeś - tak, jest akceptowalny, a może i jedyny najlepszy w danej sytuacji. A czy był sens tego rozwiązania - z fot nie widać. Roleta - na ile się znam, to ten rodzaj jest podatny na gwizdy, ale ta uwaga nie jest jednoznaczna z twierdzeniem, że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hacker_pro 01.03.2022 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Patrząc na foto które wrzuciłeś - tak, jest akceptowalny, a może i jedyny najlepszy w danej sytuacji. A czy był sens tego rozwiązania - z fot nie widać. Roleta - na ile się znam, to ten rodzaj jest podatny na gwizdy, ale ta uwaga nie jest jednoznaczna z twierdzeniem, że jest ok. Ok dzięki za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hipka1719516346 01.03.2022 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Patrząc na foto które wrzuciłeś - tak, jest akceptowalny, a może i jedyny najlepszy w danej sytuacji. A czy był sens tego rozwiązania - z fot nie widać. Roleta - na ile się znam, to ten rodzaj jest podatny na gwizdy, ale ta uwaga nie jest jednoznaczna z twierdzeniem, że jest ok. Ten rodzaj rolet to raczej do cieplejszych krajów, nie do nas... Aczkolwiek czasem je się u nas stosuje, lecz zawsze to skutkuje problemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts