marcinbbb 14.03.2022 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Mam licznik Otus 3 indeksu 2.6.0 próżno szukać. Nie interesuje mnie co jeszcze mogę w jego czeluściach znaleźć na pewno niczego istotnego dla mnie tam nie ma. Jak zauważyłeś przez taki szmat czasu interesuje mnie tylko wysokość rachunku za prąd (opłat stałych) i ile do odebrania mam na zimę. W tym roku chyba sobie strzelę trakera na 2 panele 380W pewnie z 7kWh można by tym za dnia złapać a to spora wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapka 17.03.2022 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Cześć mam jeszcze jedno pytanie, czy teraz jeśli mam instalacje powyżej 6,5kw wiem ze muszę mieć zgłoszenie do straży pożarnej, czy jeszcze muszę gdzieś to zgłaszać? Jeśli zgłosiłem do zakładu energetycznego poprzednia moc to muszę im zgłaszać update instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marvinetal 17.03.2022 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Tak, każde zwiększenie mocy trzeba zgłaszać do 2tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapka 19.03.2022 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Tak, każde zwiększenie mocy trzeba zgłaszać do 2tyg. Czyli robię dwa zgłoszenia, jedno zakład energetyczny zaś drugie SP, czy jeszcze gdzieś to sie zgłasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts