fotohobby 15.03.2022 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 No właśnie a później stoi 8 miesięcy i "rdzewieje" ptaki srają, ogólnie można by było czymś nakryć. Możesz podać, przez które 8 miesięcy "stoi i rdzewieje" ? Poolicze i podam ci ile kWh w tych miesiàcach wyprodukowaĺy, bo widze, że z wiedzą na ten temat u ciebie kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 15.03.2022 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Twoja mowa pisana jest mało przejrzysta (od dłuższego czasu). Rozumiesz coś z tego co piszesz?Aaaa czego w tym nie pojmujesz – Ojjj wstyd by fizyka akademicki nie ogarniał tego co się dzieje dookoła niego!!! Taaak, tak między innymi pierdzielą o C19 i tłumacza drożyznę tym spowodowaną!!! Aaaa fakty są jakie – ano takie, że jest i maja okazję, więc korzystają z tego i drą ile tylko wlezie nie zważając przytem na nic!!! Jako przykład podam cenę baryłki za ropę i zobaczcie se sami jak to się ma do byłych i obecnych cen paliw – porównajcie sobie jak to wyglądało i wygląda na świecie – tylko niech przypadkiem jakaś mądrala mi tu z glonem nie wyjeżdża za nim nie sprawdzi ile litrów ma galon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 15.03.2022 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 , bo widze, że z wiedzą na ten temat u ciebie kiepsko... Papier przyjmie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.03.2022 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Papier przyjmie wszystko. Jaki papier, czlowieku ? Licznik Taurona to przyjmuje Podaj te miesiące, wkleję dane, a ty się czegoś nauczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 15.03.2022 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Licznik Taurona to przyjmuje . Niech ci będzie, licznik przyjmie wszystko. a ty się czegoś nauczysz... Nie pajacuj, nic nie ma za darmo. Państwo już pokazało do czego byliście im potrzebni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.03.2022 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 (edytowane) Niech ci będzie, licznik przyjmie wszystko. . Brawo, uczysz się. Bo to, co przyjmie licznik ja odczuwam na fakturze ,a to odczuwa mój portfel nic nie ma za darmo. Jasna sprawa - kosztuje to 20% oddanej do sieci energii. Dlatego, włączam zmywarkę o 13 tak, aby wykorzystać jak najwięcej i nie płacić tych 20% Edytowane 15 Marca 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 15.03.2022 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Dlatego, włączam zmywarkę o 13 tak, aby wykorzystać jak najwięcej i nie płacić tych 20% Nie będę ci odbierał satysfakcji że jesteś mądrzejszy od sztabu ludzi w Zakładzie Energetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.03.2022 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Nie jestem "mądrzejszy"Oni się znają na swojej robocie, ja na swojej. A PV leży na dachu i produkuje en. elektryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 16.03.2022 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 No właśnie a później stoi 8 miesięcy i "rdzewieje" ptaki srają, ogólnie można by było czymś nakryć. A to ciekawe. U mnie pracuje przez 12 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 16.03.2022 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 A to ciekawe. U mnie pracuje przez 12 miesięcy. Skończcie karmić trolli. Każdy wątek tak samo wygląda. idiotyczne pytanie i 10 niepotrzebnych odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 16.03.2022 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Jaki papier, czlowieku ? Licznik Taurona to przyjmuje Podaj te miesiące, wkleję dane, a ty się czegoś nauczysz... Wkleisz dane od początku października do końca lutego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 16.03.2022 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 A to ciekawe. U mnie pracuje przez 12 miesięcy. U Ciebie może być podłączone przez 12 miesięcy, a pracować może góra 5. ps . no chyba że mieszkasz na tzw. równiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.03.2022 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 (edytowane) Wkleisz dane od początku października do końca lutego ? Ale dlaczego za 5 miesięcy ? Ponoć 8 miesięcy nie pracuje, że można przykryć ? Za 6 miesiecy "gorszej" połowy roku mam ponad 1MWh.. Warto przykrywać ? 600 zł piechotą nie chodzi... https://zapodaj.net/f399f7686dde3.jpg.html Edytowane 16 Marca 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 16.03.2022 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Skończcie karmić trolli. Każdy wątek tak samo wygląda. idiotyczne pytanie i 10 niepotrzebnych odpowiedzi. ja tam lubię podnosić ciśnienie idiotom U Ciebie może być podłączone przez 12 miesięcy, a pracować może góra 5. ps . no chyba że mieszkasz na tzw. równiku To chyba mieszkam blisko równika. Albo ty nie masz pojęcia o czym piszesz. innej możliwości nie ma. Bo od marca do końca października produkuję więcej niż zużywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 16.03.2022 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 A od listopada do marca ile produkujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 16.03.2022 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 ja tam lubię podnosić ciśnienie idiotom Mówisz o sobie czy o kolegach z gangu naganiaczy (lewe rączki) PV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 17.03.2022 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 A od listopada do marca ile produkujesz ? od 1 listopada do 28 lutego - 384 kWh. Ale nie wiem dlaczego rozpatrujesz tylko cztery miesiące, zamiast całego roku. EE zużywam tez cały rok a nie 4 miesiące. Mówisz o sobie czy o kolegach z gangu naganiaczy (lewe rączki) PV. Głównie o fanatykach. Węglowych, religijnych i innych czubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 17.03.2022 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 A od 1 marca do końca października ile ? Głównie o fanatykach. Węglowych, religijnych i innych czubach. Masz rację , nie ma nic gorszego jak religia. Religie są głównym powodem zła na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.03.2022 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 (edytowane) . Ale żeś na zarabiał, ale co się nie robi na wsi dla szpanu. Nie dla szpanu, tylko dla 240zł za energię elektyczną dla domu ZA CAŁY ROK. Masz jakiś problem z tą zimą ? To do rolnika też miej, że mu zimą nic na polu nie rośnie Edytowane 17 Marca 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpc21 17.03.2022 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Węgiel (ekogroszek) na lokalnym składzie – ostatnia partia była po 1850 zł lub 1950 zł zależnie od kaloryczności. Teraz nie ma, ma być po weekendzie. Nie wiadomo, za jaką cenę. Ale co do prądu, kolega z pracy już dostał od swojego dostawcy energii korektę faktury z uwagi na podwyżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts