Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Apel.

Andrzej Wilhelmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 290
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Faszystów, fundamentalistów religijnych, rasistów i tym podobnych zwichrowanych ludzi.

No akurat Arturo mieszka po zachodniej stronie Wisły.

Nie znam żadnych faszystów, rasistów, ani fanatyków religijnych (chyba że pójście na mszę w niedziele to już dla niektórych fanatyzm). Nie obracam się w takim otoczeniu, żaden z moich sąsiadów nie wykazuję takich cech. No chyba że je mocno skrywa. My tu mówimy o ''sporej części kraju''. Także jeśli występowało by takie zjawisko w znacznym stopniu to było by widoczne na ulicach. Demonstracje pod szyldem white power itp. to w Polsce nisza. Na zachodzie jest to bardziej widoczne. Mamy fajne bezpieczne społeczeństwo, stosunkowo mało morderstw i kradzieży. Niektórzy sami sobie wmawiają że jest inaczej, tylko po co. Nie znoszę dzielenia

Polaków na gorszych czy lepszych, tylko dlatego że sondaże polityczne na mapie różnią się kolorem (bo stawiam że stąd Arturo ma ten ból). Jeśli oczekujemy od wszystkich tolerancji, to wypadało by zacząć od siebie.

A ja widzę ich nawet w TV:

https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/47388/koszulka-polska-bez-islamu-w-sejmie-nitras-interweniuje.html

Ta koszulka idealnie wypełnia znamiona faszyzmu, fundamentalizmu religijnego oraz rasizmu.

Co to za kraj, żeby można w nim było tak otwarcie propagować ww. patologie?

https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/47388/koszulka-polska-bez-islamu-w-sejmie-nitras-interweniuje.html

Ta koszulka idealnie wypełnia znamiona faszyzmu, fundamentalizmu religijnego oraz rasizmu.

A co Ci mają pokazywać ? Ludzi spacerujących z dziećmi po parku ? Trafi się jakiś oszołom w koszulce i robią sensację :) gościu powinien dostać solidny mandat i tyle w temacie. Pomyśl że naprawdę mało ciekawych rzeczy musi się dziać, skoro piszą o jakimś przygłupie w koszulce. Takie akcje to czysta prowokacja i nie powinno się wcale o tym wspominać, bo przecież o to chodziło prowodyrowi. Podobnie było kiedyś z tym łysym facetem na marszu niepodległości, który pomalował się na czarno :) O takich sprawach to powinni pisać jedynie na pudelku.

"Mężczyzna w koszulce "Polska bez islamu". Interwencja posła PO"

masz rację. ta polska to jednak okropny kraj. niemcy na ten przykład to jest wzór. tolerancja i wszyscy się kochają, tam to jest życie.

"Wznoszono antysemickie okrzyki i hasła podżegające do nienawiści... demonstranci wykrzykiwali hasła takie, jak „brudni Żydzi”...grupa młodzieży wielokrotnie wykrzykiwała hasła organizacji terrorystycznej Hamas."

https://euroislam.pl/kolejna-odslona-antysemityzmu-w-niemczech/

zaszufladkowałeś 150 tysięcy Polaków. brawo ty.

Nie pisałem, że wszyscy są faszystami, ale skoro w tej grupie znajdował się zaskakująco duży procent faszystów, to wniosek nasuwa się sam.

Co również znamienne, występowanie faszystów, fundamentalistów religijnych i rasistów jakoś zawsze pojawia się razem. A i jeszcze grupa socjalistów głosująca na pis.

czyli kłamstwo. emotka znaczy u ciebie kłamstwo? o przepraszam - sarkazm.

przypomnę, że za podobne sarkazmy z mojej stromy pognałeś do moderatorów żeby mi wpisy pokasowali.

Oj biedaczysko, zawsze wiatr w oczy...

Następnym razem, dla ciebie, postaram się pisać w mniej skomplikowany sposób, a ironię, tudzież sarkazm podkreślę (specjalnie dla @savage7)