Elfir 11.04.2022 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) nie znajdę fotki, bo to było w papierowym wydaniu czasopisma wnętrzarskiego sprzed kilku lat.Tam była gruba ściana i obydwoje drzwi było w tym samym otworze. Coś jak okna skrzynkowe. To pomysł dla tych, co chcieliby kupić stare drzwi na olx, allegro i sobie wstawić, żeby z zewnątrz dom wyglądał klimatycznie. tutaj blog gdzie dziewczyna odnawiała stare drzwi skrzynkowe:http://mylittlepieceofheaven.pl/2019/02/25/drzwi-skrzynkowe/ Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.04.2022 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 tutaj coś w tym kierunku, ale nie do końca, bo powstał raczej wiatrołap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.04.2022 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 ciezko mi dotrzec bo ciagle pakuje, wszystko mnie boli od schylania i padam jak kawka. Jeszcze troche pierdul zostalo, tych "wrazliwych" co kazde z osobna musze owinac. Tez mowilam ze te pierwsze kafle ladniejsze bo maja wyrazniejszy wzorek. Elfi - nie wiem czy myslalam o tym samym ale juz kiedys trafilam na takie drzwi wlasnie loftowe ze prze nie widac wejsciowe. Mam nawet wizki zrobione bo sie zastanawiam nad nimi tylko nie pokazywalam, doszlam do wniosku ze beda majatek kosztowac Przeszukam foldery gdzie mam fotki i swoje wizki i wkleje u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.04.2022 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) ten stol z tego ostatniego zdjecia by mi sie nadawal do obory , juz kiedys z TAR o tym gadalysmy, w stodole mam pelno takich belek.I taka posadzka tam tez, pamietasz TAR mowilam o tym? Z betonu. Cegla juz jest co z tym pradem na 110v - ja tu naprawde czekam na informacje, nie znam zadnego elektryka w Polsce ani dojscia nie mam. Podpytaj czy same kontakty przywiezc czy kable tez? bo sie totalnie nie znam. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2022 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 Mania jak tylko sie dowiem to zaraz Ci przekabluje, wiem ze Tobie tez sie to przyda. Musze od niego sie dowiedziec tylko czy ten moj zasilacz tam wewali do rozdzielnicy czy jakos inaczej z prądem zrobi. Moze sa tylko jakies ustrojstwa inne do tego. On fachura niech sie wypowie. Od razu mi tez powieczy oprocz kontaktu bede potrzebowac jakies inne pierdoly lub wyposazenie do rozdzielni. kable te nasz ebeda dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2022 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 ja tez choruje na taki stol, mezaty obiecal ze sam zrobi, tylko nogi chce metalowe, kupie jakies gotowce. u mnie to jest troche kiepska sytuacja, bo ja nie lubie na codzien takich wielkich stolow, wole mniejszy ale rozkladany i to moj luby musi rozkminic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.04.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 nogi tez metalowe bym chciala, ja dlugi ten stol bede robic, ale bedzie stal nieruszany w obrze na imprezy, moze i bedzie wazyl tone, nie bedzie przesuwany to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.04.2022 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 jedno gniazdko potrzebuje na bank na okap, a jak sie naprawde da to zrobic jak co mowilas - to w spizarce by sie jeszcze przydalo i wtedy moge zabrac moje kuchenne bzdety co mialam nie zabierac - bo z malymi nie chce sie bawic w transformery, w okapie widac nie bedzie ale na blacie tak - wpinac i odpinac za kazdym razem? tak robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2022 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 tak wpinam i odpinam i ustrojtwo wynosze, bo ani to ładne i kurzy sie . a tak bym miala wtyke i moze sobie ka dzialac z gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.04.2022 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 ten stół jest niedobry?https://www.ikea.com/pl/pl/p/moeckelby-stol-dab-00293772/?gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjw6dmSBhBkEiwA_W-EoFjzRMTw9F3gqVQM3bHm8yxSewizZ2GVWDbt0SOe-fCME8UePUlMkxoCLqQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds albo ten:https://www.ikea.com/pl/pl/p/norrmansoe-stol-ogrodowy-akacja-30500794/?gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjw6dmSBhBkEiwA_W-EoJ-oXx-ncAxFsGlDnsKYMuJskb5taZ5R6eo7ha3wru3QB8VzPVtBCBoCbpoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2022 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 dla Mani te stoły? Do mnie nieco za wielkie:lol2: i ten ostatni wyglada super na zdjeciu. jednak mam ogrodowy stol z akacji bardzo podobny i niestety z czasem mocno sie wypaczył. a nie stal caly czas na zewnatrz, tylko wyciagany od wielkiego dzwonu na wieksze imprezki. na co dzien jak robimy grila to na zewnatrz ale z jedzonkiem idziemy do normalnego stolu. nie lubie jesc w ogrodzie i konkurencji much, komarow i os:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2022 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Tak, dla Mani do tej jej obory. Przepraszam, że dałam to u ciebie, ale mania akurat tutaj wspomniała o stole. To prawda, że biesiady w plenerze najlepiej wyglądają na zdjęciach U siebie musze mieć absolutnie wszystkie półmiski, miski, patery zabezpieczone przed muchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.04.2022 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 serio? nie mialam takiego problemu tutaj, chociaz musze przyznac ze czesciej jedlismy w srodku niz na zewnatrz. jesli chodzi o stol - elfi - ja mam tam cala stodole do rozbiorki, jest masa masa drzewa. Stare, dobrze zakonserwowane deski i belki przez lata. Chce je wykorzystac, dokupie tylko metalowe nogi badz z belek zrobie. Stol bedzie na 2.5 - 2.6m wiec potrzeba mi dluzsze niz te z Ikei, pozatym - cena z Ikei za ten jasny powala z nog a nie jest drewno. Chce z drzewa badz szyba, innej opcji nie ma. Musi stac w oborze caly rok, zebym sie nie przejmowala ze na zime tam zostanie, taki stol z Ikei obklejany po jednej zimie by napuchl. Deski tez mozna zeszlifowac i na nowo zabejcowac jesli sie zniszcza badz sie kolor odwidzi. Kupujac same nogi - wyjdzie mnie to o niebo taniej. A robiac caly drewniany bedzie mnie tylko kosztowal puszke bejcy i sruby wiec jak za darmo.Bar jeszcze bedziemy stawiac tez chce dechy wykorzystac. A w okna i drzwi moge zawsze siatki na komary zalozyc, chociaz okna nawet nie wiem czy sie otwieraja - chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.04.2022 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Tak, dla Mani do tej jej obory. Przepraszam, że dałam to u ciebie, ale mania akurat tutaj wspomniała o stole. To prawda, że biesiady w plenerze najlepiej wyglądają na zdjęciach U siebie musze mieć absolutnie wszystkie półmiski, miski, patery zabezpieczone przed muchami. Spoko tu tez sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2022 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 nadal nie mamy pnb (czy w ogole je kiedykolwiek dostaniemy???? urzad sobie w kija leci:sick:) ale mamy kafelki:cool: betony jak dla mnie nieco za jasne ale juz kupione wiec nie bede beczec. do tego wzystkie plytki rust lapat wadliwe, dzis reklamowalismy brak szkliwa, czekamy na nowe, dobrze ze przyuwazylam teraz a nie za 8 miesiecy jak beda kladzione. tylko 12 kartonow wiec ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2022 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) betony do kuchni, wiatrolapu i 1 lazienki tu Rust i Cemmento a tu przymiarka roznych kafli na dopasowanie sciany w lazience Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2022 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) i na koniec smaczki z dzisiejszej wizyty w arboretum w Wirtach, ze wzgledu na chorobe i nadpobudliwe dzis bialasy zaliczylismy dzis tylko czesc parkowa, do lesnej wybierzemy sie za 2 tygodnie jak zaczna kwitnienie azalie i inne cuda Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.05.2022 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Nie mam buków, za to żywopłot grabowy jest w fazie, która kocham najbardziej. Z przechowalnia wyciągnęłam jeszcze jedną sztukę i przedluzylam go. Tym samym w przechowalnia zrobiło się miejsce na zadołowane odętki dla Tar. Dziś pielenie, przesadzanie i zachwyt nad samą sobą wszystko żyje po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2022 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 hoduj, hoduj na parapetowe przy okazji jaka masz odetke, sa swietne. rok przed wyprowadzka kupilam odetke o dwubarwnych lisciach, miala piekny rozowoperlowy kolor kwiata i wyjatkowo duzo kwiatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.05.2022 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Ma różowe kwiaty, reszty nie pamiętam czyli nazwy. Porobie ci zdjecia z każdej fazy i zdecydujesz czy ja chcesz. A, liście zielone Pod cisami ma dzieci cisów, co mnie cieszy. Ty nie masz pnb, a masz płytki. My mieliśmy dziurę w ziemi jak basen kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts