TAR 14.01.2023 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Ja to zawsze głodna jakichkolwiek zdjęć z postępów .... tak więc czekam niecierpliwie na razie nie ma co pokazywac, sa tylko kafle w kuchni, spizarni, wiatrolapie i kotlowni, lazienki sa pomiziane gruntem, folia, zrobione zabudowy, pokoje pogruntowane farba. efektow zero. moze cos wiecej pod koniec przyszlego tygodnia juz bede mogla pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2023 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) zdecydowalam sie do sypialni dac taka tapete i dolem zielono-czarne lamele, mysle jedynie nad kolorem łóżka. czy rowniez pojsc w zielen czy cos dac cos w beze (chetnie poczytam propozycje) . podloga bedzie jasna. tapeta bedzie na scianie o szerokosci 440 cm, siany beda w odcieniu jasnym z tapety tu taki kolaż lamele beda wyzsze a tapeta po wysokosci skadrowana. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2023 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) kilka fotek z "kaflowania", wiatrołap i kotłownia kuchnia i spiżarnia (nuda wszedzie te same kafle ) jeszcze beda takie w mojej lazience, w pozostalych i pralni beda inne) nad zaudowami wc bedzie zlicowana zabudowa meblowa do sufitu, po doswiaczeniach z poprzedniego domu sprawdzilo sie rewelacyjnie to rozwiazanie, jest miejsce na papier toaletowy, kostki wc czy plyny do czyszczenia lub wiele innych rzeczy Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2023 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) I mamy tez nowego mieszkanca i czlonka naszej rodziny, bardzo nam brakowalo Witusia wiec pojawil sie Wicio Drugi vel. Tajfun Calkowicie zmienil ostatnie dni i postrzeganie spokoju Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2023 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) zdecydowalam sie do sypialni dac taka tapete i dolem zielono-czarne lamele, mysle jedynie nad kolorem łóżka. czy rowniez pojsc w zielen czy cos dac cos w beze (chetnie poczytam propozycje) . Różowo-beżowe Nie chodzi o model tylko kolor: Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2023 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 No nie wiem. Odwaznie. Ale chyba za bardzo jak dla mnie. I do zmiany przy kolejnym remoncie. Widzialam juz takie polaczenie jednak chyba wole bardziej zachowawczo. Choc im dluzej patrze tym bardziej sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2023 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 Moze lozko jednak zielone / bezowe a poszalec z narzuta posciela czy poduszkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2023 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 albo cos w desen pistacjowy lub szarozielony zwany ładnie szalwiowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2023 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 Ja tradycyjnie, zachowawczo łóżko beżowo szare.Propozycja Elfir, bardzo fajna, dla mnie za odważna;) Ja z tych co lubią sypialnie hotelowe. Spokojne, w takich odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2023 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 ja uwielbiam taki szarorózowy kolor, polowa moich bluzek i swetrow jest w takim:lol2: ale kurcze przy moim trybie zycia i szybkosci zmian to troche kasa wyrzucona w bloto. Bo jak mi sie pozniej odwidzi to nowe łóżko trzeba bedzie kupic. odsprzedac rozowe tez bylby problem. zauwazylam, ze ostatnio to bardzo popularne zestawienie rozowy z zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2023 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 (edytowane) zdecydowalam sie do sypialni dac taka tapete i dolem zielono-czarne lamele, mysle jedynie nad kolorem łóżka. czy rowniez pojsc w zielen czy cos dac cos w beze (chetnie poczytam propozycje) . podloga bedzie jasna. tapeta bedzie na scianie o szerokosci 440 cm, siany beda w odcieniu jasnym z tapety tu taki kolaż lamele beda wyzsze a tapeta po wysokosci skadrowana. Mnie się w sumie podoba. Trzcina za płotem a dalej jezioro, tak melancholijnie. A jak tłumią pogłos, to nawet dobrze Tylko nie kombinuj z tym płotem za bardzo, ciemny zielony daje nastrój, reszta do niczego. A łóżko bym jednak dostosowała do klimatu. Czyli w zieleni. Lub ciemny brąz, drzewa. A za to pościel / narzuty kolorowe, pstrokate. Byłby obraz. I wcale nie żartuję. Edytowane 16 Stycznia 2023 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2023 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 mąż mnie totalnie wczoraj zaskoczyl mowiac zebym łóżko kupila różowe:jawdrop: ale potem stwierdzil to samo co ja ze na stowe za 2-3 lata mi sie odwidzi i bedziemy zmieniac (oby nie tak szybko) wiec ostatecznie chyba kupie szalwiowe/pistacjowe lub zielone w kolor lamelek. ten roz nie bardzo mi tez pasuje do reszty umeblowania. na calej 6 metrowej scianie ma byc szafa, chce kupic paxy i brakuje mi w ofercie zielonych drzwi. czarne beda za smutne, moze te kremowe lub szare? te 2 ostatnie warianty podroża mi szafe o jakies 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.01.2023 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 zawsze drzwi mozesz osobno zamówić pod kolor u stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2023 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 teoretycznie tak ale ciekawe ile zaspiewa:rolleyes: ale podsunelas mi pomysl, kolo mnie jest hurtownia plyt i robia tez na wymiar z oklejeniem, gladkie moglabym sama sobie zamowic, tak domawialam rok temu drzwi do regałow z zawiasami, okleinowaniem krawedzi i otworami pod zawiasy. moglabym wziac jedne na probe i podmianke zrobic. byle w kwocie sie zmiescic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2023 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 powoli do przodu, wreszcie skonczyli kostke, strasznie dlugo z nia sie cackali. jak nie choroba to pogoda i ciagle cos. ale jest, mnie sie podoba, betonoza tylko tam gdzie konieczna. moge zaczac myslec o ogrodowych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2023 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) pare fotek z postepow no i kuchnia juz prawie przygotowana pod montaż mebli, trzeba jedynie pomalowac sciane na antracytowo i zafugować płytki. Meble planowo maja byc montowane 6 lutego. Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.01.2023 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Ale pięknie za oknem .... w lecie to pewnie na grzyby będziesz chodzić na podwórko A i środek też już wygląda super.... też bym już tak chciała.... no ale jakoś w te lotto nie mogę trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2023 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 w zasadzie to juz chodzilam , sos smietanowy na wlasnych maslakach przepyszny. troche kozlaczkow zasuszonych. murarze wszystko mi wybierali ale w weekendy grzyby byly moje. bylo tez kilka ładnych prawdziwkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.01.2023 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Postawiłaś dom a ja w tym czasie nie skończyłam jeszcze prądu i jednej łazienki No, ale mi się nie spieszy. Ładny ten Twój dom będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2023 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Ewa, dzieki. Taki normalny, do mieszkania a nie wystawowy z eksponatami, ktorych dotknac nie mozna:lol: chce bysmy sie w nim dobrze czuli ale rowniez i nasi goscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts