gbr 03.03.2022 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Cześć Wszystkim, Potrzebuje porady, otóż chcę zacząć zabawę z drewnem, tzn. na pewno chcę zrobić ławkę, stół do ogrodu albo jakiś mały namiot foliowy. Jakich narzędzi potrzebuję? Czy od razu kupić krajzege czy zwykła piłę ręczną? Szlifierkę? Czy wystarczy papier ścierny na wiertarce? Na pewno potrzebuję imadło, wkrętarkę mam, z elektronarzędziami doświadczenie mam Proszę o porady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gbr 07.03.2022 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Doradzi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 14.06.2022 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 Piła tarczowa, szlifierka oscylacyjna, szlifierka taśmowa, ukośnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 20.06.2022 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Dodam: wyrzynarka i frezarka. Nie zaszkodzi też piła szablasta lub multitool. Sprężarka z pistoletem do malowania. Koryto do impregnowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts