gooootek 06.03.2022 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Witam wszystkich,Przepraszam na wstępie jeśli pytanie okaże się nie do końca na miejscu, ale jestem właścicielem 2 działek rekreacyjnych z wydanymi warunkami zabudowy dla obu. Pytanie mam o przyłącza - wod kan i prąd, mianowicie jak rozwiązać kwestie przyłączy - czy robić je na jednej tylko działce i potem łączyć do istniejących, czy robić przyłącza na obu działkach osobno. Do tej pory jeszcze nie mam dokładnego planu co się wydarzy z obiema działkami czy jedna będzie sprzedana czy zostanie również. Również chodzi mi tu o kwestie finansowe.Rozmiar działek to 1000mkw każda. dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 07.03.2022 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Jeśli na swojej działce (tej na którą były wydane WZ/PnB) wykonasz instalacje niezgodnie z projektem, to jest zmiana nie istotna. To wiem od KB z budów na których bywałem. Jeśli to jest na obcej działce to bedzie zmiana istotna, nowy ZUD itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts