Rajtuz 08.03.2022 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Witam proszę polećcie jakiś zgrabny kocioł w rozsądnej cenie do domu 100m2, zależy mi na opiniach ludzi którzy mają takie cudo i mogą coś na ten temat powiedzieć z praktycznej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 08.03.2022 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Immergas Victrix mogę polecić po 8 latach używania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.03.2022 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Witam proszę polećcie jakiś zgrabny kocioł w rozsądnej cenie do domu 100m2, zależy mi na opiniach ludzi którzy mają takie cudo i mogą coś na ten temat powiedzieć z praktycznej strony. A po co kocioł 2 funkcyjny z zasobnikiem? co to ma na celu? Może jednofunkcyjny z zasobnikiem lub 2 funkcyjny bez zasobnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 08.03.2022 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Dwufunkcyjny bo jest w stanie ogrzewać wodę przepływowo, tyle ile akurat nam potrzeba.Z niewielkim wbudowanym zasobnikiem, bo ma trochę nagrzanej wody na start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.03.2022 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Dwufunkcyjny bo jest w stanie ogrzewać wodę przepływowo, tyle ile akurat nam potrzeba. Z niewielkim wbudowanym zasobnikiem, bo ma trochę nagrzanej wody na start. Takie kotły z 5 l zbiornikiem wbudowanym miał vajlant lub 60 l ferroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rajtuz 09.03.2022 04:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Dokładnie w domu są max 2 osoby zasobnik głównie po to żeby sobie od czasu do czasu zeby umyć gorbaxg dzięki za konkret , może ktoś jeszcze coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfik 09.03.2022 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 De Dietrich lumea mpx bic, co prawda mam go krótko, ma wbudowany zasobnik 40l i to rozwiązanie sprawdza się doskonale do cwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.03.2022 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 https://www.technika-grzewcza-sklep.pl/sklep/dwufunkcyjnezwymiennikiem.html#/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rajtuz 09.03.2022 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Widzę że niema jakiegoś bestsellera w tych piecach każdy ma inny , a ktoś ma doświadczenie z firmą termed a Najlepiej modelem Ecocondens Integra II Plus zaletę na taką że mam serwis na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 11.03.2022 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Ja mam Integrę II plus 20, od dwóch lat. Żadnych problemów jak narazie, więc mogę polecić. Ogrzewa 120m2, zamieszkałe przez dwie osoby. Jedynie co- ładny to on nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomn95 11.03.2022 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Beretta Mynute Boiler Green 25 B.S.I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts