tola 21.12.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Dzieciaczki dziękują inż. Świetemu Mikołajowi za życzenia Świąteczne.A lodówka ustrojona na biało-czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.12.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Dzięki,dzięki w imieniu córeczki. Trochę mi głupio,ale zapytam: co powinno być w kopercie? Doszła do nas rozdarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 21.12.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Nie wiem co jest tym prezentem ale wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.... Ja to tam lubię sobie pozaglądać w różne miejsca - taki ciekawy świata jestem. No cóż prezent na miarę jednego z najdroższych czasopism na rynku. Na szczęście forum to MY tworzymy i dlatego warto tu zaglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 21.12.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 A jednak przyszło Inicjatywa miła, przyjemny konkurs - nareszcie się nauczyłam wklejać zdjęcia . Fajnie pokazać światu swoje dzieciaki, to wie każdy kto jest rodzicem Ponieważ od tygodnia mieszkamy pod nowym adresem - najwięcej emocji sprawił sam fakt nadejścia listu do szanownych adresatów lat 2,5 i 4,5 . Adresaci sapiąc ze szczęścia rozerwali wspólnie kopertę, odczytano im list od Inż. Św. Mikołaja i to była dla nich niesamowita atrakcja. Magnesy powędrowały już raczej bez emocji na lodówkę. Wiszą w równym rządku. Dziękuję Redakcji za pomysł konkursu. Mam jednak nadzieję, że to nie ostatni konkurs dla naszych dziatek, to i może gadżety bardziej "dzieckowe" następną razą bedą Wesołych Świąt z nowego mieszkania (ja wiem, że to nie to samo co nowy dom, ale "temi ręcami" zrobiliśmy remont kapitalny - takie z nas muratory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.12.2004 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 I do nas doszedł dzisiaj prezent, dziękujemy bardzo. To był pierwszy w życiu mojej córeczki list, który przyszedł na jej nazwisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Do nas też doszedł lodówak przystrojona Pragnę podziękować Św. Mokołajowi w imieniu moich dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.12.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 I ja się kłaniam Redakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.12.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 My dostaliśmy tylko list - za który bardzo dziękujemy ale nie było magnesików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 I my dziękujemy za prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 22.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 A my jeszcze nic nie dostaliśmy . Ta przesyłka przychodzi zwykłym listem czy jakimś innym? Czekamy cierpliwie, Wigilia dopiero za 2 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.12.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Magnesiki były.Dzidź szczęliwy.Lodówka i tak porysowana wcześniej.W nagrodę dla Redakcji najnowsze,świąteczne zdjęcia.http://foto.onet.pl/upload/40/50/_388843_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/26/82/_388844_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 W imieniu inż. Mikołaja: reklamacje przyjmujemy. Wysyłaliśmy listem zwykłym. Jeśli nie doszło, koperta była pusta, prosimy o e-mail do redakcji - wyślemy ponownie.Pozdrawiamy z nadzieją, że nawet drobne rzeczy, ale w geście sympatii, cieszą. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 22.12.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Redakcjo, bardzo doceniamy kazdy gest i pomysl Dzieki! Mnostwo serdecznosci przedswiatecznych! ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 hehhehe jesli to poszło zwykłym listem to dojdzie do mnie po nowym roku tak działa poczta u mnie na wsi priorytety dochodza normalnie, ale zwykle listy juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 pattaya, zacząłem czytać Redakcję i już się zanosiło, że twoja lepsza połowa nową lodówkę na święta dostanie. Było pisać, że była już porysowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.12.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Lodówka jest stara,brzydka,porysowana,dziurawa,ledwo chłodzi,krzywa,cieknie z niej,kolor nie ten..... Teraz OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.12.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Do moich dziewczyn prezent od inż. św. Mikołaja już dotarł... Obdarowane serdecznie dziękują św. Mikołajowi . A ja w dziękuję, że prezent przesłany był zwykłym listem, zaoszczędziło nam to wyprawy na pocztę brrrr. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 22.12.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Wow! Wyobraźcie sobie, że w dzisiejszej poczcie był list od Muratora!!!! Moja Niunia dostała pierwszy w swoim życiu list!!!! I to od faceta, hihihi!!!! Droga Redakcjo! Mili Forumowicze! Dla Was wszystkich życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej atmosferze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 I było tak od razu o tej lodówce. A dziewczyny jakieś niechciejne, tzn. małochciejne do magnesików się łograniczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.12.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Po tym watku wniosekuje że nikt nie ma lodowki zabudowanej w meblach:-) Ja tez przykleiłem córce jej prezent do lodówki. Podoba sie jej i proboje przesówac magnesiki po drzwiach.Redakcjo dziękuję w imieniu córki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts