Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kiedy Mikołaj przyniesie prezent?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem co jest tym prezentem ale wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda....

Ja to tam lubię sobie pozaglądać w różne miejsca - taki ciekawy świata jestem.

No cóż prezent na miarę jednego z najdroższych czasopism na rynku.

Na szczęście forum to MY tworzymy i dlatego warto tu zaglądać.

Pozdrawiam

A jednak przyszło :)

Inicjatywa miła, przyjemny konkurs - nareszcie się nauczyłam wklejać zdjęcia :lol: . Fajnie pokazać światu swoje dzieciaki, to wie każdy kto jest rodzicem :)

Ponieważ od tygodnia mieszkamy pod nowym adresem - najwięcej emocji sprawił sam fakt nadejścia listu do szanownych adresatów lat 2,5 i 4,5 :lol: . Adresaci sapiąc ze szczęścia rozerwali wspólnie kopertę, odczytano im list od Inż. Św. Mikołaja i to była dla nich niesamowita atrakcja. Magnesy powędrowały już raczej bez emocji na lodówkę.

Wiszą w równym rządku.

Dziękuję Redakcji za pomysł konkursu. Mam jednak nadzieję, że to nie ostatni konkurs dla naszych dziatek, to i może gadżety bardziej "dzieckowe" następną razą bedą :lol:

Wesołych Świąt z nowego mieszkania

(ja wiem, że to nie to samo co nowy dom, ale "temi ręcami" zrobiliśmy remont kapitalny - takie z nas muratory 8) )

W imieniu inż. Mikołaja: reklamacje przyjmujemy. Wysyłaliśmy listem zwykłym. Jeśli nie doszło, koperta była pusta, prosimy o e-mail do redakcji - wyślemy ponownie.

Pozdrawiamy z nadzieją, że nawet drobne rzeczy, ale w geście sympatii, cieszą. Wesołych Świąt!

Do moich dziewczyn prezent od inż. św. Mikołaja już dotarł...

Obdarowane serdecznie dziękują św. Mikołajowi :D :D :D .

A ja w dziękuję, że prezent przesłany był zwykłym listem, zaoszczędziło nam to wyprawy na pocztę brrrr.

pozdrawiam

Edzia

Wow! Wyobraźcie sobie, że w dzisiejszej poczcie był list od Muratora!!!! :D :D :D Moja Niunia dostała pierwszy w swoim życiu list!!!! I to od faceta, hihihi!!!!

Droga Redakcjo! Mili Forumowicze! Dla Was wszystkich życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej atmosferze!