kpc21 29.03.2022 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Dysponuję wkrętarką Black and Decker CD12C – już kilkunastoletnią. Dawno nie używaną. Do wkrętarki mam baterię, jeszcze typu NiMH, ale po tylu latach trochę wątpię, że będzie ona jeszcze trzymać jakąkolwiek sensowną pojemność. Z tego co sprawdzałem – można kupić do tej wkrętarki nową baterię z GreenCella, ale jej cena to od ok. 70 do ok. 150 zł, zależnie od pojemności. Nie jestem z tej wkrętarki do końca zadowolony z uwagi na dużą wagę akumulatora. W związku z tym moje pytanie brzmi – z jakimi współczesnymi wkrętarkami, dostępnymi w jakich mniej więcej funduszach, porównywalny jest ten Black and Decker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 30.03.2022 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Wywal grata i kup nawet w lidlu parksajda a będzie dużo lepszy i bateria nowoczesna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 30.03.2022 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Zgadzam się z gogusiem. Parksajd, do tego dokupić baterie żeby mieć 2 na zmianę i nic więcej nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 30.03.2022 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Gdzie można kupić baterie do Parkside'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.03.2022 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 W sensie aku? Allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 30.03.2022 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 (edytowane) Gdzie można kupić baterie do Parkside'a? W sklepie lidla? Ja aktualnie wszystko wymieniam na parkside. Zakretarki, wkretarki, wiertarki z udarem, pilarki, wyrzynarki.... wszystko na aku 12 i 20v. Nie chce mi sie z kablami latać robiąc wszystko w ogródku w tej chwili. Za rok czeka mnie budowa domku 35m2 i kolejnego domu... Nawet jeśli to będzie padać z czasem to ceny są śmieszne. Edytowane 30 Marca 2022 przez pandzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts